Nyári desszertek tökéletes alapanyaga a kiváló élettani hatásairól ismert joghurt. Használjunk minőségi adalék anyagoktól mentes fajtát, és párosítsuk szezonális gyümölcsökhöz.
Hozzávalók:- 25 dkg málna- 1 db 2,5 dl-es málnás prémium joghurt (gyümölcsdarabokkal)- 2,5 dl tejszín- 8 dkg porcukor
Elkészítés:A málnát szűrőn átpaszírozzuk és a cukorral simára keverjük.A tejszínt habbá verjük, beleforgatjuk a joghurtot és a málnapépet.Fagyigépbe tesszük vagy fagyasztóba dermesztjük (ha fagyasztóba tesszük akkor az első órában kb. kétszer keverjük át).Tányérra tesszük és olvasztott csokoládéval és fagyasztott málnadarabokkal tálaljuk.
Forrás: http://napidoktor.hu
0 Megjegyzések