Elkaptak a három kábeltolvajt Kisteleken, akik a tettenérés után megtámadták a rendőröket. Az egyik támadót meglőtték és elkapták, de egyikük, a 25 éves Mezei Csaba elmenekült. A rendőrök szerint veszélyes.


A rendőrök kedden, az éjszaka közepén ütöttek rajta a három tagú tolvajbandán Kistelken - olvasható a Délmagyar.hu oldalán. Azonban a férfiak nem adták meg magukat, dulakodni kezdtek a rendőrökkel. Egyikük egy erővágóval arcon csapott egy zsarut, aki erre válaszul támadója felé lőtt, akit el is talált. A meglőtt férfit és egyik társát végül sikeresen elfogták, a harmadik rablót, a 25 éves ceglédi Mezei Csabát azonban keresik.

– A férfi megközelítőleg 170 centi magas, átlagos testalkatú, barna hajú, barna szemű. Aki Mezei Csaba tartózkodási helyéről bármilyen információval rendelkezik, hívja a Kistelki Rendőrkapitányságot a 06-62-598-130-as számon vagy a rendőrség ingyenesen hívható 107-es, illetve 112-es segélyhívószámát, avagy - névtelensége megőrzése mellett - tegyen bejelenést a Telefontanú 06-80-555-111-es számán - tájékoztat a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság. Hozzáteszik, a férfivel nem árt vigyázni. 
– Felhívjuk a lakosság figyelmét, hogy Mezei Csaba rendkívül veszélyes, támadásától lehet tartani, ezért kérjük, hogy senki ne próbálja meg elfogni, hanem értesítse a rendőrséget.