Legyél kísérleti alany, és élvezd nagyon! Tudományosan szexelhetsz Velencében vagy otthon is.

A Durex jóval többet foglalkozik a szexszel annál, mint hogy vékony latexszel gondoskodik róla, hogy az együttlét öröme hosszabb távon se változzon problémává. 2011–12-ben például Durex Nemzetközi Szexuális Jóléti Kutatás néven végeztek felmérést, ez alapján világszerte az emberek 54%-a nem teljesen elégedett szexuális életével, bár a válaszadók 83%-a szerint a szex segít az egészség megőrzésében is. A szex minőségét a lelki vonzalom is fokozza, ezért a Durex missziónak tekinti, hogy a szerelmesek nyíljanak meg egymás és saját érzelmeik előtt, valamint felismerjék és átéljék a jó szex élményét.

Ezért szervezik meg az első nemzetközi Durex kísérletet: harminc országból várják a jelentkezőket, akik közül a kiválasztottak felfedezhetik szenvedélyüket, megtudhatják, mivel tehetik élvezetesebbé szexuális életüket, és azt, mit is jelent egyáltalán számukra a jó szex.

A Durex Szeretők négy héten keresztül tesztelnek majd különböző, szakértők bevonásával összeállított szexuális helyzeteket egészen új, felvillanyozó megközelítésben: a párok kipróbálnak mindent a hosszabb előjátéktól kezdve a szexi, intim szójátékokon át a szerepcseréig, melyek segítségével több kalandot visznek a szexuális életükbe. Érzelmi és fizikai reakcióikat speciális kardioberendezéssel mérik majd, mellyel a szívritmus változásaikat követik nyomon, valamint az érzelmi hatást is figyelik.

A kiválasztott szeretők a kísérlet indulására Velencébe utaznak, ahol egy romantikus, kényeztető és kalandos hetet töltenek el, miközben betekintést nyernek a Durex Kísérlet részleteibe, Dr. Susan Quilliam párkapcsolati tanácsadó, író és pszichológus vezetésével egy szemináriumon vesznek részt, mely során részletesen is megismerkednek a kísérlettel, valamint a kísérlet irányítója, Brandan Walker tart nekik eligazítást, hogy hogyan végezzék el a méréseket.

Ha a világ boldogsága érdekében feláldoznád magad, és egy héten át szexelnél a pároddal Velencében, regisztrálj a www.durexperiment.com weboldalon. Ha inkább csak otthon próbálnád tudományosan megközelíteni szexuális életedet, egy nemsokára letölthető okostelefonos alkalmazással megteheted majd (erről szintén a weboldalon találsz infókat), amellyel az ígéretek szerint a szívverés mellett a gyönyör mértékét is mérheted majd.


Forrás: http://player.hu