ÉLJ MEG ÚGY MINDEN EGYES ZENESZÁMOT, AHOGYAN AZT ALKOTÓJA MEGÁLMODTA! A HTC BOOMSOUND A TELEFONOK TÖRTÉNETÉBEN ELSŐKÉNT BEMUTATJA AZ ELŐLAPI SZTEREÓ HANGSZÓRÓKAT, MELYEK KÜLÖN ERŐSÍTŐVEL ÉS LENYŰGÖZŐ FULL HD KIJELZŐVEL EGÉSZÜLNEK KI A TÖKÉLETES MULTIMÉDIÁS ÉLMÉNYÉRT. A BEATS AUDIO™ INTEGRÁCIÓNAK KÖSZÖNHETŐEN GAZDAGABB, ÉLETHŰBB HANGZÁS VÁR RÁNK JÁTÉK, ZENEHALLGATÁS VAGY AKÁR YOUTUBE VIDEÓK NÉZÉSE KÖZBEN IS.

Ha pedig élőben hallgatod kedvenc zenédet egy nyári fesztiválon, rögzíts mindent az új HTC One kamerájával, hogy később minden pillanatot élmény legyen visszanézni. A HTC Zoe funkciónak köszönhetően rövid videókat és nagy felbontású fotókat készíthetünk, melyeket összefűzve nézhetünk meg. Ezek a Zoe ‘montázsok’ (Highlights) valósággal életre keltik a képgalériánkat. Egy-egy eseményből vagy témából pedig automatikusan készül egy válogatás, vágással és effektekkel kiegészülve, így új megközelítésben emlékezhetünk vissza a péntek esti bulira vagy akár a balatoni nyaralásra is.

A kamera az f/2.0 fényerejű lencsének és az UltraPixellel érkező új szenzornak köszönhetően igyekszik minél több fényt összegyűjteni a fénykép készítésekor, így még a kedvezőtlen fényviszonyok között készült fotók is lenyűgözőek lehetnek. Az ultraszéles látószögű előlapi kamerája támogatja az 1080p videofelvételt, elősegítve ezzel a tökéletes önarckép vagy videó megalkotását. Ezek mellett 360 fokos panorámafelvétellel, sorozatfelvétellel is gazdagíthatjuk galériánkat, de egy-egy fotón ki is emelhetjük a lényeget azzal, ha például az oda nem illő tárgyakat „leradírozzuk” a fotóról.

A HTC BlinkFeed segítségével a kezdőképernyőnk is tartja a lépést velünk, így csak a számunkra releváns tartalmak, közösségi oldalak jelennek meg egy állandóan frissülő hírfolyam képében. További információ a www.t-mobile.hu weboldalon.

Forrás: http://menshealth.hu