Egy férfit és egy nőt támadott meg késsel csütörtökön egy pécsi állatorvos, utóbbi belehalt súlyos sérüléseibe. A bama.hu úgy tudja, a nő a gyilkos exfelesége volt, és mintegy száz késszúrással végzett vele, a másik áldozat a nő barátja, őt kórházban ápolják. A rendőrség körözést adott ki.


A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai néhány órán belül azonosították a pécsi emberölés gyanúsítottját.
A police.hu közleménye szerint a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság elfogatóparancsot adott ki Dr. Lábady Norbert Tamás 42 éves pécsi lakos ellen.

                                                                                   Fotó: police.hu
A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint Dr. Lábady Norbert Tamás 2013. május 23-án reggel egy Pécs, Melinda utcai társasházban eddig tisztázatlan okból - feltehetően késsel megsebesített - egy nőt és egy férfit.
A 44 éves áldozat olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A 46 éves férfit a mentőszolgálat munkatársai kórházba vitték. A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság több ember ellen elkövetett emberölés bűntett kísérlet megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást.

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság kéri, hogy aki a fényképen látható, jelenleg szökésben lévő Dr. Lábady Norbert Tamást felismeri, jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a 06-72-504-447 éjjel-nappal hívható telefonszámot, vagy az ismert 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikét.