Antonio Conte vezetőedzőt és a fekete-fehér szurkolótábort is hidegen hagyja, hogy hivatalosan 29 bajnoki címnél jár a Juventus, mindenki a 31-es bűvöletében él.
Noha hivatalosan a 29. olasz bajnoki címét nyerte meg vasárnap a Juventus, Torinóban boldog-boldogtalan – bár az utóbbiból kevés akadt – a 31-es táblával, zászlóval vagy sállal ünnepelt. A hivatalos álláspont szerint a 29. scudettójukat gyűjtötték be Andrea Pirlóék, ám a klubnál már tavaly felvarrták a harmadik csillagot, mert véleményük szerint jogtalanul vették el tőlük a 2005-ös és a 2006-os elsőséget.
Fotó: Reuters
Naná, hogy a bunda áll mindkét trónfosztás hátterében… Reméljük, ezúttal nem lesz hasonló probléma, azt pedig már most sejteni lehet, hogy a jelen mellett a jövő is szépnek ígérkezik. A vezérkar mindent megtesz annak érdekében, hogy nemcsak Itáliában, Európában is szupercsapattá váljon a Juve.
A bilbaói Fernando Llorente érkezése szinte bizonyos, s szó van a Madridból elkívánkozó Gonzalo Higuaín és/vagy a párizsi Zlatan Ibrahimovic megszerzéséről is.
Drogbáék behúzták
Az olasz mellett eldőlt a török, a holland és a dán bajnoki cím is. Úgy fest, a Galatasaraynak bejött a húzás, hogy olyan sztárokat igazolt, mint Didier Drogba és Wesley Sneijder, hiszen fennállása során 19. alkalommal diadalmaskodott. Hollandiában az Ajax a menő, sorozatban harmadszor, összességében 32-szer, míg Dániában az FC Köbenhavn vette vissza a trónt a tavalyi győztes Nordsjaellandtól. 

Forrás: BorsOnline