Szeretnél többet keresni, jobban élni, jobb állást találni? Segíthet ebben egy kis mágia.
Első lépésként össze kell szedned azokat a hozzávalókat, amikkel megvalósíthatod a célokat. Válogasd össze a könnyen beszerezhető dolgokat, amiket pótolhatatlannak érzel, illetve, amivel kapcsolatban úgy érzed, hogy nincs rá szüksége, egyszerűen hagyd ki. Ez a legnehezebb része, jókora adag intuíció kell az ilyen varázslatokhoz.

Ha olyan hozzávalóra gondolsz, ami erősíteni a varázslatot, de a következőkben nincs felsorolva, egyszerűen addd hozzá.

A munka sikerességéhez szükséges növényi hozzávalók: fahéj, mezei sóska, verbéna levél, kálmosgyökér, mandragóra gyökér.

Egy új munka, vagy feladat sikeres elnyeréséhez kapcsolódó növények: a fentiek mellett a mandragóra, a mezei sóska, a mustármag, a petrezselyem levele és a négylevelű lóhere.

Ha több pénzt szeretél keresni, ezek közül a növények közül válogass: szegfűszeg, szentjánoskenyér, babfélék és borsófélék mindegyike, különösen a „szerencsebab” nevű, valamint a feketenadálytő, vadgesztenye és a szerecsendió.
  
Ásványi segítők
Ha munkahelyi varázslatot szeretnél elvégezni, a legjobb, ha jáspis és jáde, köveket veszeé, ugyanis előbbi segít elkerülni, hogy mások irányítása alá kerülj, esetleg a főnököd túlzott befolyást gyakoroljon rád, míg a jáde az összes varázslattal kapcsolatos törekvést erősíti.

Szerencsés tárgyak a varázslatokhoz: 

Mágnes – a jó erőt vonzza, a rosszat taszítja. Lehetőleg párosával használd, vagy magnetit kő formájában

Kereszt – a keresztény hívőknek a hitet szimbolizálják. (Iszlám hívőknek Allah szeme, vagy Fatima keze lehet hasonló, buddhistáknak valamilyen Buddha figura, stb..) Szentkép, vagy a bibliában 7 napig préselt négylevelű lóhere is megfelelő erőt ad.

Dobókocka – a jó szerencsét, a bőséget jelképezi.
Valami aranyból – a bőséget, a vagyont jelképezi. Lényeges, hogy ne valami selejt dolog legyen, hanem ép, teljes (egy kis gyűrű, egy teljes medál, ami megfelelő dolgot szimbolizál, például a varázslat kérőjének csillagjegyét ábrázolja)-

Saját tárgy – bármi, ami a munkádat jelképezi. Ha például számítógépen vagy laptopon dolgozol, egy kiesett billentyűzet is kiváló, stb, stb. Képet végső esetben használj, inkább apró jellemző tárgyakban gondolkodj!
Saját haj, köröm vagy bőrdarab – ami saját erővel segíti a varázslatot.

Talizmán zsák
– saját magad készítsd el! 
Ehhez nem kell különleges tudással rendelkezni, mert ha találsz egy jó kéttenyérnyi puha bőrdarabot (szarvasbőr, zergebőr, stb.) vagy egy ugyanekkora nemez darabot, esetleg flanel anyagot, már neki is láthatsz a munkának.

Így készítsd el: A zsákhoz vegyél alapul egy kör anyagot, hajtogasd előbb félbe, negyedbe majd nyolcadba, és amikor nyolcadba hajtottad, bökjön a szélére vastag tűvel (árral, vagy bőrlyukasztóval) egy lyukat. Így összesen 8 lyuk lesz a kör szélén, amely a végtelenséget jelképezi – a talizmán így a végtelenségig segít majd téged. A kör szélét épp ezért végtelenített, egymásba érő vonalú sormintával, vagy fekvő nyolcasokkal díszítheted. Ha ez megvan, helyezd el a hozzávalókat a zsákocskában.
Szín tippek: Használj a karriert, munkát varázsló zsákhoz kék, ezüstös árnyalatú szürke, vagy sárga színű bőrt, nemezt, vagy textilt.

Jelképek: A zsákra – ügyességedtől függően szimbólumokat is rajzolhatsz. Ha több pénz szerzése a célold, akkor akár dollár, vagy euró jel is lehet ez.

Pénzvarázslat – pénz mágnes
Kösd a zsákba azokat a tárgyakat, amik a legjobban megfelelnek céljaidnak. Ha a vagyonosodás a vágyad, köss bele egy – lehetőleg nagyobb címletű – papírpénzbe csomagolva páratlan számú (1; 3; 5; 7;) fém érmét. A pénzes köteget kösd meg piros cérnával, és erősíts rá annyi erős csomót, ahány érme van benne. Ügyelj rá, hogy szét ne essen, mert az rosszat jelent – vagy a vagyon széthullását, vagy a pénz szétfolyását, esetleg az összegyűjtött javak elforgácsolódását.

Avatás
Miközben a zsákba kerülő tárgyakat összegyűjtötted, majd zsákba kötötted, mindenképpen szükség van valamilyen avatásra, hogy a varázslat és a zsákba tett tárgyak együtt, a célodnak megfelelően működjenek. Minden egyes tárgyat húzz át egy arany gyertya lángja felett, páratlan számú alkalommal (egyszer, háromszhor, ötször...) majd ha készen vagy, helyezd a zacskóba. A zacskót a végén kösd be, és közben mondogasd végig a varázsigédet, amit előzőleg saját helyzetedre kitaláltál.

A talizmán zsák lezárása
A zsákot erős, állati bélből készült zsineggel, vagy valamilyen növényi rostokból – és semmiképp nem szintetikus szálból – készült madzaggal kösd meg a legvégén. Ugyanannyi csomót köss rá, ahányas számot használtál az avatásnál.

Két példa a varázsigére: 
Pénzvarázslathoz
„Napról napra növekszik a vagyonom,
Gyarapszik a pénzem és tulajdonom
Minden lépésemben pénzt lelek,
Jól is forgatom, szeretnek az ügyfelek! „

Előléptetéshez
„Kollégáim magam mellé állítom, 
a megoldást mindig készen szállítom
engem választ mindenki, ha nyerni kell
meg is tudom csinálni, csak merni kell.”
A versikét, rigmust magad találd ki, és folyamatosan mondogasd a rituálé alatt.

Forrás: astronet.hu