Talán elvinnéd este a nagy őt valahová, de a pénztárcád nem engedi? Esetleg nincs kedved kimozdulni, inkább otthon maradnál a változatosság kedvéért? Számos kreatív módja van annak, hogy egy vidám és romantikus estét tölts el azzal a valakivel az otthon melegében.

Táncest kettesben
Tedd be néhány kedvenc dalodat a középiskolás évekből és bulizzatok. Nosztalgiázzatok a régi szép napok emlékére és adjátok át magatokat a zenének. Hallgassatok olyan számokat, amelyek fontos szerepet játszanak a kapcsolatotokban és lassúzzatok együtt.

Piknik a nappaliban
Tervezz egy romantikus pikniket egyenesen a nappali közepén, nézz körül a kamrában és a hűtőben, készíts néhány szendvicset vagy esetleg tálald szerelmed kedvenc ételét. Teríts ki egy pokrócot a nappaliban, gyújts gyertyákat és csinálj hangulatvilágítást. Ne felejts el beszerezni egy üveg bort vagy pezsgőt a hozzáillő poharakkal, és ha van rá lehetőség, mindezt megteheted az udvaron is a csillagos égbolt alatt.

Mozi est
Szerezd be a legújabb könnyfakasztó romantikus filmet és bújjatok össze a kanapén egy filmnéző estére. Ha kedvesed nehezen viseli a csöpögős filmeket, pörgesd fel az estét egy akciófilmmel, vagy izgalmas thrillerrel, készíts pattogatott kukoricát és egyszerűen csak élvezzétek egymás társaságát filmnézés közben.

Főzzetek közösen
Nézzetek ki egy bonyolult receptet, amelyet mindig is ki akartatok próbálni. Találjátok meg az örömöt az arányok és a fűszerezés közös kialakításában, de azért többnyire kövessétek a recept szerinti lépéseket. Az eredmény lehet akár egy világszínvonalú vacsora, akár egy odaégett borzalom, mindenképp jól szórakoztatok a pároddal, míg elkészítettétek.

Közös játék

Végy elő egy társasjátékot, vagy egy pakli kártyát, tedd a játék neve elé a „strip” szócskát a fülledt hangulat kedvéért. Bármely játék megfelel, a lehetőségek tárháza végtelen. Alkossatok saját szabályokat, és kiderül, hogy a végén Ádámkosztümben találjátok-e magatokat.

Forrás: stylemagazin.hu