Ha változtatni szeretnél szexuális életeden, mert úgy érzed, rutinszerűvé vált, megsúgjuk, a csitipiti csipkés fehérneműkön, és a gyertyával körbebástyázott franciaágyon kívül vannak más trükkök is céljaid megvalósításához.

Néhány rendhagyó póz csodát művelhet az intim együttlétekkel, és a G-pontoddal is.

A misszionárius póz, icipicit pikánsabban

Bizonyára nem cseng ismeretlenül a klasszikus misszionárius póz. Persze, hogy nem, hisz ez általában minden pár pózrepertoárjában fellelhető. Ámde nem feltétlenül optimális mindkét félnek. Az eredeti, hagyományos felállásban legalábbis. Miért ne lehetne kicsit változtatni?

A trükk a lábtartásban van: a háton fekvés marad, ám a lábak a férfi vállaira kerülnek. Ez több okból is optimális: egyrészt lehetőséged lesz („odaférsz”) a klitorisz kézzel történő izgatására (már amennyiben szükséged lesz erre az orgazmus eléréséhez), másrészt ez egy igen kedvező póz ahhoz, hogy felfedezd a G-pontos orgazmust.

Kényeztess egy kicsit az ajkaiddal is

Tény, hogy nagyon sok nő sokkal könnyebben eljut az orgazmusig, ha orálisan kényeztetik, mint közösülés által. A jó tanács a következő: a vibrátorszerű nyelvmozgás helyett sokkal célravezetőbb, ha szívszerelmünk lassabb, (ha úgy tetszik) csökkentett üzemmódra vált, és inkább cirógatja, becézgeti a klitoriszt, s a vagina, valamint a húgycső bejáratát. A hölgyek így könnyebben ellazulnak, és jobban be tudják fogadni a kellemes ingereket.

Ha már érzed az izgalmi állapot bizsergését, kérd meg párod, hogy szép lassan csúsztassa fel ujját a hüvelyedbe, és lassú, ám határozott erős mozdulatokkal dörzsölje a G-pontodat. (A hüvely elülső, felső falán, a bejárattól 3-7 cm-re található.) Az izgalmi állapot fokozódásával a G-pontod megduzzad, az orgazmushoz kevesebb inger szükségeltetik.

Az egész fabatkát sem ér relaxált állapot nélkül. Ha nem leszel képes ellazulni, nem leszel képes arra sem, hogy a koncentrációd célkeresztjébe ne csak a csikló kerüljön örökké, hanem a grandiózus öröm forrása, a G-pont is.

Face to face a széken

Ha inkább az a típus vagy, aki az arcát a párnába temeti, vagy rendszerint csukott szemmel szeretkezel, ezzel ellehetetlenítve a szemkontaktust, arra biztatunk, hogy próbáld ki a székes pózt. Nincs másra szükség, csak egy magas székre, amin ülve nagyjából az előtted álló pároddal egy magasságban van az orcád. Így szemtől szembe lesztek, nem nehezedik senkire sem a másik testsúlya, ezáltal kényelmes is.
De ami a legfontosabb: a párod értékes visszacsatolást kaphat a simogatás, izgató (esetleg paskoló) mozdulatinak, csókjainak hatásáról. A szemed, mimikád árulkodik, s ezáltal az ő izgalma is fokozódik, nem beszélve arról, hogy a visszacsatolás által sokkal inkább a kedvedben tud járni. Akár a fülébe is suttoghatod a feltörő izgató gondolatokat…

Mivel a pozíció nagyon kedvez a G-pont stimulálásának, ráadásul könnyű kommunikálni közben, mindenképp érdemes kísérletezni vele, ha fel szeretnéd szítani a G-pontodban rejlő tüzet.
Hogy növeljük a póz mellett szóló érvek listáját, eláruljuk, hogy rendkívül mély behatolást tesz lehetővé. (Már amennyiben elég masszív a székünk.) Ha minden adott, és elég kitartó vagy (mert valószínűleg elsőre nem sikerül) akkor ebben a pozitúrában részesülhetsz a méh orgazmus nyújtotta örömökben. Ez nem összetévesztendő a vagina orgazmussal, de az élvezeti fok hasonló.

Doggy style szabadon

A negyedik pozitúra a hagyományos, és igen nagy népszerűségnek örvendő kutyapózra hajaz. A térdelő női pózt váltsuk álló, enyhén előre hajló testtartása. Így erősebb ingerlést kap a G-pont, mint a klasszikus formációban.

Ne szégyelld, ha jó

A G-pont körüli kalandozás sikerének kulcsa a visszajelzés, a kitartás és a biztatás. Szerelmednek mindenképp kapnia kell szeretkezés közben jelzéseket arról, mikor jó, s mikor jobb. Kicsit patetikusan hangzik, de a gyönyöröd útjára csak így találhat.

Fontos: ne légy lelombozó! Lehetőleg, ne parancsok, utasítások formájában közöld pároddal, mire vágysz. Egy „Légyszi lassabban csináld” helyett sokkal jobb megoldás, ha egyszerűen szexi verbális köntösben pozitív visszajelzést (pl. „Oh, ez nagyon jó”) adsz akkor, amikor a legmegfelelőbb módon izgat partnered. Így sokkal nagyobb a sikerélménye, nem kelti a végrehajtandó feladat benyomását az kényeztető akció, nem érzi úgy szerelmed, hogy eddig rosszul csinált valamit, s az izgalom is tetőfokára hághat.


A közhely a rózsáról meg a türelemről itt is igaz! A G-pont becserkészése, a szexuális együttlét változatosabbá tétele, és az eget rengető gyönyörérzettel járó orgazmus nem jön csettintésre. Meg kell érte dolgozni, össze kell csiszolódni. Lényeg: a szenvedély, a kíváncsiság, a türelem és az odafigyelés.