HA AZT SZERETNÉD, HOGY A BARÁTNŐD TÖBBET JÁTSSZON ODALENN A SZERSZÁMODDAL, MÁR PEDIG MIÉRT NE SZERETNÉD, AKKOR EGY VÉLEMÉNY AZ, AMI IGAZÁN SZÁMÍT: AZ ÖVÉ. 3200 NŐT KÉRDEZTÜNK MEG AZ ORÁLIS SZEXRŐL, HOGY MEGTUDJUK, MIT GONDOLNAK RÓLA.


A KÉZIMUNKA IS EGY ÜZLET
Ne lepődj meg a fenti állításon! A mai világban már semmi nincs ingyen, mindennek meg kell fizetni az árát, még hogy ha nem is pénzről beszélünk. Miért lenne a szex is más? A barátnőd is szeretné jól érezni magát, viszont ha nem mondod el neki konkrétan az igényeidet, akkor sosem kapod meg, amit szeretnél. A dolognak kétoldalúnak kell lennie, ha a nők is megteszik, amit te szeretnél, akkor neked is meg kell!

A PORNÓ AZ PORNÓ. EZ MEG A VALÓ ÉLET.
Ha felismered ezt az egyetlen, de hatalmas különbséget a hálószobában, akkor szex közben a barátnőd is észre fogja venni ezt és biztos, hogy sokkal jobban felizgul tőle. Tedd félre azt, amit a YouPorn-on láttál és ne várd, hogy erősen rázzák a fejünket akció közben. Nevetséges, kényelmetlen és egyáltalán nem lesznek tőle nőisek. Képzeld csak el, hogy milyen helyzetet teremtesz: a legértékesebb testrészed más ember szájában van. Ez eléggé sebezhetően hangzik és ők pont ezt szeretjük benne: a nők kezében az irányítás és ezt te is nagyon jól tudod.

Ami a behatolást illeti, az egész puszta logisztika. Nyilvánvaló, hogy a nők jobban szeretnek lélegezni, mint fuldokolni, a nevetséges mozdulatok meg még csak rájátszanak a dologra. A hajtépés nagyon kiábrándító és idegesítő és nem biztos, hogy annyi ideig benn akarják tartani a szerszámodat, mint te azt gondolod.

TISZTASÁG MINDENEKELŐTT
A higiénia egy alapvető követelmény, ha az orális szexről van szó. Ha frissen lépsz ki a fürdőkádból, akkor biztos, hogy szívesebben játszik veled a barátnőd. Elvégre te is egy lelkes és odaadó partnert szeretnél magadnak, nem?

Ha éppen most értél haza a focimeccsről, az egész napos munkából vagy egy buliból, akkor ne várd el, hogy eléd térdeljenek.

Forrás: menshealth.hu