HA AZT SZERETNÉD, HOGY A BARÁTNŐD TÖBBET JÁTSSZON ODALENN A SZERSZÁMODDAL, MÁR PEDIG MIÉRT NE SZERETNÉD, AKKOR EGY VÉLEMÉNY AZ, AMI IGAZÁN SZÁMÍT: AZ ÖVÉ. 3200 NŐT KÉRDEZTÜNK MEG AZ ORÁLIS SZEXRŐL, HOGY MEGTUDJUK, MIT GONDOLNAK RÓLA.

Új sorozatunkban megosztjuk veletek a gyengébbik nem véleményét, hogy eloszlassunk mindenféle kétséget bennetek, és hogy több kézimunkához juttassunk titeket!

Engedd el magad!

Addig oké, hogy letérdel eléd a párod. Az is rendben van, hogy az ágyon ül közben. Bárhogy is helyezkedjen el, az a lényeg, hogy ez egy erő-ellenerő helyzet. Arról viszont ne feledkezz meg, hogy van egy kisebb különbség aközött, hogy a barátnőd és te mekkora energiát fektettek bele a dologba. Tisztán látja, hogy a pupilláid kitágulnak, miközben letérdel eléd, a nyögéseid meg még jobban beindítják.

Ha már előtted térdel, akkor biztos, hogy tudja, mi lesz a dolga. Rajtuk múlik, hogy milyen gyorsan és lassan, milyen technikával akarnak eljuttatni a csúcsra. Imádják csinálni és ezt te biztosan tapasztaltad már. Az Albertai Egyetem 2010-es kutatása a nők orális szexhez való viszonyát vizsgálta. A pozitív eredmények bebizonyították, hogy ez egy olyan dolog, amit mind a kettőtök öröméért csinálnak. Nektek elég szimplán hátradőlnötök.

Mondd el az igényeidet!

A merevedést nem lehet színlelni és megjátszani sem. Igazán jól sosem lehet a szexet és az élvezeteket megjátszani. Az egész arról szól, hogy egy olyan ember, akit te nagyon szeretsz egy olyan örömöt ad neked, amit biztos, hogy nem felejtesz el jó sokáig. Arra viszont mindig emlékezz, hogy minden egyes másik félnek örömöt adó tevékenység meghatározza a két fél viszonyát. A barátnődnek is nagyon fontos a pozitív visszacsatolás, muszáj folyamatosan támogatnod és irányítanod, ha esetleg valamit máshogyan szeretnél. Az előző barátnős tapasztalatokat meg jobb ha megtartod magadnak és nem hasonlítgatod a kettőt.

Miért ne hasonlítsd őket az exhez? Mert minden nő teljesen más és biztos, hogy olyan élményben nem lesz még egyszer részed. Ha viszont kinyitod a szádat és elmondod az igényeidet, akkor biztos, hogy teljesíteni tudják. Sokszor elég csak egy mozdulat vagy egy sóhaj és máris tudják, hogy mire vágysz. Ha nem vagy biztos abban, hogyan mondd el, mit szeretnél, emlékezz arra, mikor legutóbb te kényeztetted őt a száddal! Mit mondott a barátnőd és hogyan irányított odalenn? Kezeivel segített vagy csak a csípőjét mozgatta? Ha ugyanígy jelzed igényeidet, biztos, hogy teljesülni fognak.

Forrás: menshealth.hu