Az aszalt szilvával és camembert-rel töltött csirkemell garantáltan a család kedvencévé válik. A receptet köszönjük olvasónknak, Nagy Franciskának.

Elkészítése:

Mossuk és töröljük meg, majd szeleteljük fel vékonyan a csirkemellet.
Vágjuk fel kisebb téglalapokra a sajtot, aprítsuk fel a szilvát. Minden szelet csirkemellre fektessük egy-egy sajtszeletet, és egy kis aszalt szilvát. Göngyöljük fel a húst, rögzítsük fogpiszkálóval.
Keverjünk a liszthez pár csipet paprikát, majd ebben hengergessük meg a tekercseket. Felforrósított olívaolajon süssük őket készre. Köretként kínáljunk mellé párolt rizst (vörös áfonyával).

Készítsd el egy óra alatt az aszalt szilvával és camembert-rel töltött csirkemellet (Fotó: Nagy Franciska)
Hozzávalók 4 személyre

500 g csirkemellfilé
125 g camembert
80 g aszalt szilva
2 ek liszt
édes-nemes paprika
olívaolaj
Elkészítési idő: 60 perc 

Forrás: blikk.hu