Az aszalt szilvával és camembert-rel töltött csirkemell
garantáltan a család kedvencévé válik. A receptet köszönjük olvasónknak, Nagy
Franciskának.
Elkészítése:
Mossuk és töröljük meg, majd szeleteljük fel vékonyan a
csirkemellet.
Vágjuk fel kisebb téglalapokra a sajtot, aprítsuk fel a
szilvát. Minden szelet csirkemellre fektessük egy-egy sajtszeletet, és egy kis
aszalt szilvát. Göngyöljük fel a húst, rögzítsük fogpiszkálóval.
Keverjünk a liszthez pár csipet paprikát, majd ebben
hengergessük meg a tekercseket. Felforrósított olívaolajon süssük őket készre.
Köretként kínáljunk mellé párolt rizst (vörös áfonyával).
Készítsd el egy óra alatt az aszalt szilvával és
camembert-rel töltött csirkemellet (Fotó: Nagy Franciska)
Hozzávalók 4 személyre
500 g csirkemellfilé
125 g camembert
80 g aszalt szilva
2 ek liszt
édes-nemes paprika
olívaolaj
Elkészítési idő: 60 perc
Forrás: blikk.hu
0 Megjegyzések