A felmérésen, ahol közel 1500 embert kérdeztek meg kedvenc
ételeiről és az egyre jobban divatba jövő, hazai termelőktől származó, friss
zöldséget, gyümölcsöt és más házi készítésű finomságot egyenesen házhoz szállító
szolgáltatásról. Igen! Már ilyen is van itthon!
Egy dolog vitathatatlan. A magyar ember szeret enni. Legyen
reggel, legyen este, legyen valamilyen ünnep, vagy csak hétköznap, jó dolog
leülni a családi asztalhoz és a forró, gőzölgő ételek fölött elmesélni, hogy mi
történt aznap. Ha az embernek bánata van, akkor azért eszik, ha nincs, akkor
meg pont azért. Persze csak egészséges és finom dolgokat, olyanokat, amihez a
recepteket már csak a nagyszülők féltve őrzött szakácskönyvében találunk a
megsárgult lapok között. Hiszen főzni igazán jó dolog! Megvásárolni az
alapanyagokat, összevágni, összeforralni és nézni, ahogyan a kezdeti friss
hozzávalókból valami nagyon finom és varázslatos áll össze. Fontos, hogy
tudjuk, hova kell mennünk a friss áruért, és hogy tudjuk, melyik termelőtől
kell vásárolnunk paradicsomot, ha a legjobbat szeretnénk az aznap esti
paradicsomos spagettibe. Viszont sajnos gyakran nincsen időnk arra, hogy a
rengeteg napi teendő között még arra is figyelni tudjunk, hogy melyik termelőtől
vegyük meg az alapanyagokat, inkább csak berohanunk a legelső boltba és gyorsan
levesszük az előre csomagolt paradicsomot, mert „most az is jó lesz”. Van ennél
egy kényelmesebb, gazdaságosabb és még praktikusabb megoldás is, mely nem csak
időt, de energiát is spórol a háziasszonyoknak, vagy azoknak a fiataloknak,
akiknek nincs idejük vásárolni. Egy olyan megoldás, mely nekünk terem.
A Nekedterem a legjobb magyar kistermelők közül válogatott,
akik a legfinomabb, legminőségibb és legegészségesebb hazai gyümölcsöket és
zöldségeket termesztik és heti dobozokat formált belőlük, melyek mindig az
idény és friss termékekből állnak. Házias ízek, tartósítószer és vegyszermentes
hozzávalók, melyek a gazdák figyelmes termelése mellett váltak éretté és még
ízletesebbé, mint a többiek. A felmérésből kiderül, hogy ez az, amit a
háziasszonyok tényleg a legjobban értékelnek: az egészséges alapanyagok és a
kiváló minőség. Azon túl, hogy heti dobozokkal készülnek, a spájzba való
olajakat, lekvárokat és szörpöket is kiválaszthatjuk a kínálatból, és ne
lepődjünk meg, ha a doboz mellé az aktuális hírlevélben receptek is érkeznek,
melyeket hazánk leghíresebb gasztrobloggerei állítanak össze és melyek azokat a
finomságokat veszik alapul, melyeket megrendeltünk. Egyszerű receptek, melyek
gyakorlott háziasszonynak és kezdő konyhatündéreknek is ugyanolyan jól
jöhetnek. A felmérés alapján a magyar ember az édes ízeket kedveli a leginkább,
így a Nekedterem bővítette kínálatát ezen a téren: van chilis csokikrém, forró
csokipor, torta, nyírfacukros nyalóka és cukorka valamint sok finom szörp,
lekvár, házi keksz. Második helyen a sós ízek végeztek, melyeket még mindig jobban
kedvelünk, mint a savanyút és a keserűt, talán az alapvető létfontossága és
egyszerűsége miatt, pont azért, amiért a házhozszállítást is. Mert nincs más
dolgunk, mint összeállítani a dobozt, online válogatni, a hosszas várakozás,
sorban állás nélkül és aztán csak megvárni, hogy becsöngessen a futár.
Ha a futár becsöngetett, akkor pedig készülhet a magyar
ember vacsorája, mely a felmérés alapján ideális esetben valahogy így néz ki a
legtöbbünknél:
Előétel
Húsleves
Főétel
Töltött káposzta vagy Rántott hús
Desszert
Palacsinta
Jó étvágyat hozzá!
Forrás: newsee.hu
0 Megjegyzések