Nyilvánosságra kerültek a legfrissebb cafetéria adatok Magyarországon. Egy átfogó kutatás eredményei tükrében ismerhetjük meg a mai magyar „cafetéria realitást”. Milyen keretösszegeket használnak a cégek, ki mennyire elégedett a cafetéria rendszerrel, melyek a legmarkánsabb cafetéria elemek és milyen változások figyelhetők meg az elmúlt évekhez képest.

Az elmúlt időszak adóváltozásai miatt még inkább közeledtek a kedvezményes és nem kedvezményes adózású juttatási elemek bruttó költségei. Az elmúlt időszak adóváltozásai miatt még inkább közeledtek a kedvezményes és nem kedvezményes adózású juttatási elemek bruttó költségei. Ez derül ki Szent István Egyetem  és  a Pécsi Tudományegyetem kutatóinak a Cafeteria TREND Magazin, az Országos Humánmenedzsment Egyesület és a BKIK támogatásával elkészített felméréséből. A kutatásban részt vevő 419 cég több mint fele az ipar, a kereskedelem és a szolgáltatások területén működik.


Forrás: hvg.hu