Fotóblogban gyűjtötte össze egy fiatal srác, milyen borzasztó kiadó szobákat talált, mikor elfogadható árú albérleteket keresett New York jobb részein. A kedvencünk az alagsori sátor havi 112 ezerért.
Címkék: New York, otthon, albérlet, drága , lakás, egyetem

Hirdetés Nyelvi és szakmai tananyagok 20% kedvezménnyel!
Pár hónap múlva ellepik Budapestet és más egyetemi városokat az albérletet kereső diákok, hogy elfogadható áron keressenek egy lakhatásra alkalmas zugot maguknak. Nagyjából ugyanezt a kálváriát járja egy New York-i fiatal, aki a legmegdöbbentőbb találatokról fotóblogot indított A legrosszabb albérlet címmel.

Aludj a tűzhely felett havi 200 ezerért! Kattints a képre a többi döbbenetes fotóért!

A képek és az árak alapján ott igazán drámai a helyzet, pedig idén be sem kerültek a világ tíz legdrágább városába. Egy alagsori sátorért is havi 112 ezer forintot kérnek, ami Magyarországról nézve egészen vérlázító. A kreatív főbérlők kiadó szobát varázsolnak mindenből, legyen az a hálójukból nyíló gardróbszoba, vagy egy szűk, egyszemélyes próbaterem, és borzasztó ablaktalan zugokat kínálnak többszázezer forintokért.

Kukatárolóból kialakított zug Budapesten


Hasonlóan szörnyű albérletekkel természetesen a szerkesztőség tagjai is találkoztak, laktunk olyan ablaktalan szobában ketten, ahol csak egy ágy fért el, és olyan lakásban is, ahol a vécé a konyhában volt. Belefutottunk olyan ajánlatokba is, amikor egy kukatárolóból, vagy kerti medencéből alakítottak ki kiadásra alkalmasnak ítélt vityillót. Nektek mi volt a legfurcsább albérletes élményetek?

Forrás: nlcafe.hu