Balogh Éva igazi, mai elfoglalt 48 éves nő. Helyt áll a munkahelyén, a családjában anyaként és társként egyaránt. És még magára is tud figyelni. Hogyan? 

Éva jól ismeri azokat a gondokat, amelyeket egy mai nőnek meg kell oldania a hétköznapi életében. Sokan tudják, milyen életmóddal jár ez, és korábban Éva is szembesült ennek következményeivel. Egyre több munkája volt, napról napra több elvárásnak kellett megfelelnie, egész nap csak az irodájában ült, és a mindennapi stressz ellen néha egy-egy csokival, fánkkal és egyéb édességgel küzdött. Este későn vacsorázott, egyre nagyobb adagokat. A kilók pedig csak rakódtak rá. Mind rosszabbul érezte magát emberek között. Szűk volt a szoknya, szorított a blúz, és ő egyre csak éhesebb volt.

A CM3 Alginat kikapcsolja az agyadban az éhséget!

Ekkor talált rá a CM3 Alginat étvágycsökkentő kapszulára. A CM3 Alginat szinte kikapcsolta az agyában az éhséget. Órákon át jóllakottnak érezte magát, az ételadagok lecsökkentek, a kilók pedig szinte leolvadtak róla. Nem kellett lemondania a finom falatokról, csak egyszerűen kevesebb étellel is beérte. Pofonegyszerűen szabadult meg a felesleges kilóktól.

A CM3 Alginat segítségével kevesebbet eszel, mégis jóllakottnak érzed magad!

A CM3 Alginat teljesen természetes, egy barnamoszatból nyert komplex rost. A gyomorban puha, zselészerű anyaggá duzzad, és 6-8 órán át ott is marad. A mozgás következtében a kapszula ide-oda lökődik, így újra meg újra stimulálja a gyomor felső érzékelőit. Ezek az érzékelők elküldik az agy éhségközpontjába az üzenetet: Jóllaktam! Ennek köszönhetően órákon át tartó teltségérzetet kelt. Az ételadagok lecsökkenek, egyszerűen kevesebbet eszel. Az Alginat-test természetes módon bomlik le, és felszívódás nélkül távozik a szervezetből. Nincs hozzászokás, mellékhatás. Cukorbetegek is fogyaszthatják, egészségpénztárban elszámolható.

CM3 Alginat – centikben mérhető fogyás, lemondások nélkül!

Semmi mást nem kell tenned, mint hogy étkezések előtt fél órával beveszed a CM3 Alginatot, és a kapszula mindent elvégez helyetted. Szabályozza az elfogyasztott étel mennyiségét, és a felesleges kilók szinte maguktól eltűnnek. Nem kell lemondanod kedvenc ételeidről sem, és nem kell különleges fogyókúrás ételeket készítened. Azt eheted, amit eddig, csak kevesebbel is jóllaksz. A CM3 Alginat adagolása személyre szabható, attól függően, hogy mennyi étel fogyasztásához szoktál hozzá.

Forrás: otvenentul.hu