Szeretne valami könnyed, gyümölcsös desszertet az ebéd utánra? Készítse el a töltött grépfrútot. Nemcsak finom, egészséges is!

Ideális desszert, nem mindennapi gyümölcs-párosítással, pudingporral és tejszínhabbal! Próbálja ki a töltött grépfrútot.






Hozzávalók 4 személyre:

- 4 grapefruit
-              1 csomag vaníliás pudingpor
-              10 dkg eper
-              5 dl tej
-              2 dl tejszín

A grapefruitot keresztben felvágjuk, a belsejét kivesszük, húsát lehártyázzuk és apróra vágjuk. Az epret szeletekre vágjuk.

A puding-porból és a tejből krémet készítünk úgy, hogy az elkészült pudinghoz hozzáadunk 2 dl tejszínből vert kemény habot. Ezzel töltjük meg a gyümölcshéjakat.

Eperdarabokkal díszítjük. Jól lehűtve tálaljuk.

Forrás: noitema.hu