Nem tud nyugodtan megmaradni a fenekén VV Fecó, azaz Balogh Ferenc, aki ismét összecsomagolta a bőröndjét és útnak indul. Most Németország felé tart, de a feltételeket már ő szabta meg.

Pár hónapos semmittevés után VV Fecó ismét lehetőséget kapott egy külföldi munkára, de az elmúlt időszakban igencsak kikupálódott. Már nem indul el a bizonytalanba, előre bebiztosítja magát, nehogy átverjék.

"Fellépésem lesz Németországban egy étteremben, azt a 10 számot fogom előadni, amivel eddig is hakniztam. Ha összejön, akkor egy kis segédmunkát is kapok még, egy festő keze alá kell dolgoznom. De csak akkor indulok már útnak, ha megkapom előre a gázsim felét, anélkül már nem vágok bele, engem nem fog többet senki sem bepalizni. Így egy hétig távol leszek a családomtól, de talán pár hónapra elegendő pénzt össze tudok keresni. Utána pedig lesz időm és pénzem a jövőbe invesztálni, a dinnyézést és a zöldség-gyümölcs árulást szeretném folytatni, egy kis pavilonra vágyom. Az engedélyekhez szükséges papírokat már beadtam, remélem, lesz egy kis szerencsém, és sikerülni fog a tervem" - osztotta meg velünk Fecó, akinek a napokban sikerült rendeznie adósságait, így nulláról és nem mínuszról kezdhetné vállalkozását.

Forrás: Life.hu