Most, hogy végre legyűrte a tavasz a telet, kezdünk ráeszmélni, hogy hamarosan nyakunkon a nyár, és ideje elkezdeni leszervezni a nyaralást, ha valóban tartalmas, színvonalas kikapcsolódásra vágyunk, ráadásul elérhető áron.

A lehetőségek tárháza őszintén szólva végtelen, már alig egy óra tájékozódás után gondterhelten vakarjuk a fejünket, hogy na, akkor hol is töltsük a vakációnkat?

Ha egy kis tengerpartra, barátságos környezetre, magas színvonalú szállásra vágyunk kellemes áron, akkor érdemes elgondolkozni Bulgárián, illetve legkedveltebb üdülőhelyén, a Naposparton. Az ország negyedik legnagyobb városától, Burgasztól 35km-re lévő üdülőközpont 8km hosszú, 30-60 méter széles aranyszínű homokkal borított tengerpartot övez, új és felújított szállodák tucatjaival.

Szinte nem is hallani bolgár szót a környéken, annyira kedvelik a külföldiek, mivel a hoteleket, apartmanokat, éttermeket, különböző szórakoztató egységeket üzemeltetők gondosan ügyelnek rá, hogy szolgáltatásaik vetekedjenek a nyugat-európaiakkal, ám ugyanakkor az árakat jóval alacsonyabban tartják.

Így akár egyedül nyaralunk, akár családdal, biztosak lehetünk benne, hogy a különböző vízi vagy szárazföldi sportok, Burgasz múzeumainak a látogatása is minden bizonnyal bele fog férni a nyaralás büdzséjébe.

Egyénileg is megszervezhetjük az utazást, de sokkal könnyebb, –  és sok esetben kedvezőbb ajánlatokhoz is jutunk –  ha felvesszük a kapcsolatot egy utazási irodával. A Vacation Travel Agency ügyfélorientált csapatára nyugodtan rábízhatjuk bulgáriai nyaralásunk megszervezését, tapasztalataik és kapcsolataik révén egyedi igényeinknek is megfelelő naposparti vakációban lehet részünk.

További információk: http://bolgarvakacio.hu

Forrás: donna.hu