Hatalmas sikert aratott az Attraction nevű magyar látványszínház a Britain's Got Talent című tehetségkutató műsorban. A közönség és a zsűri is megkönnyezte az előadást. A Hír24-nek a csapt vezetője, Szűcs Zoltán beszélt erról, hogy élték meg a történteket.


"Hatalmas érzés volt, ami ott velünk történt, és hogy ezt átélhettük, és nagyon-nagyon büszkék vagyunk rá, hogy a műsorunkkal egy olyan emocionális élményt tudtunk nyújtani, hogy még a zsűri is elsírta magát. Ez fantasztikus" - nyilatkozta a Hír24-nek adott videóinterjújában Szűcs Zoltán, a csapat vezetője.

"Teljesen átfordult velünk a világ, még mindig a hatása alatt vagyunk" - tette hozzá a Hip Hop Boyz egykori énekese. Az interjúból kiderül, hogy van, hogy reggel kilenckor kezdenek és este tízkor fejezik be, és van, hogy a hétvégeken is ugyanúgy dolgoznak.

Csodálatos, megható, elbűvölő, érezelemdús, fantasztikus - többek között ilyen jelzőkkel illette a zsűri az előadást, amin több mint kilenc éve dolgozik a csapat, csak eddig nem kapták meg azt a nyilvánosságot, amivel el tudtak volna jutni az emberekhez.

Ha bejutnak a brit tehetségkutató élő showjába, szeretnének egy hatalmas színpadi showt csinálni, és 120 százalékot nyújtani.

Szűcs pár éve alapította a tánciskoláját, amelyből 2004-ben kinőtte magát a látványszínház. A csapat már a magyar Csillag születikben, illetve annak német változatában is próbálkozott. Eddig azonban nem értek el olyan komoly sikert, mint a most, a szigetországban.

forrás: hvg.hu