Miért is jussunk eszébe éppen mi, ha az M3-as autópályán jár? Csak ki kell kanyarodnia a budapesti bevezető szakaszon az ÖMV-kútnál , máris ott talál minket. Pillanatok alatt beér Budapest centrumába, de ugyanilyen hamar elérheti az M0-ás körgyűrűt is, attól függően, hogy merre folytatja az útját. 

Üzleti útja során kiváló helyszínt nyújtunk céges képzésnek, tárgyalásnak, üzleti reggelinek vagy ebédnek, csapatépítésnek. Zárt parkolónkban a céges autók is jól elférnek és biztonságban vannak. Minden esetben cégre szabott egyedi ajánlatot készítünk, az igényektől függően.



Magánemberként, egyedülállóként vagy családosként tervezheti nálunk a családi ünnepeket, névnapokat, születésnapokat, évfordulókat, sőt, akár az esküvő helyszínét is. Bármelyik évszakban választ minket, különlegesen sokszínű lehetőséget nyújtunk. Újjá varázsolt kerthelyiségünk, kis halastavunk és játszóterünk zöldövezetbe varázsolja tavasztól őszig.



Ritka szép fotókat is készíthet – mi ehhez színes és egyedi hátteret valósítottunk meg. Szobáink légkondicionáltak, a legforróbb nyári napokon is kényelmesen töltheti nálunk az időt. A Városliget és a városközpont közelsége télen és nyáron is rendkívül sok lehetőséget kínál felnőtteknek és gyermekeknek egyaránt: Szépművészeti Múzeum, Műcsarnok, Városligeti csónakázó tó – télen Műjégpálya, Vajdahunyad Vára, Petőfi Csarnok, Fővárosi Nagycirkusz, Állatkert, és az ún. Pesti Broadway is gyorsan elérhető, még akkor is, ha nem autóval akar közlekedni.

Ősztől tavaszig pedig azzal kényeztetjük Önt, hogy wellness részlegünkben finn szanuával, jacuzzival, infra szaunával és sószobával, valamint szoláriummal várjuk. Szobáink mindegyikében 82 cm-es LED TV van, számtalan csatornával, köztük mozi- és természetfilm-csatornákkal.



Ha éppen ebéd- vagy vacsoraidőben hajt az M3-ason, jusson eszébe Éttermünk. Évtizedes hagyományainkkal, büszkén állíthatjuk, hogy valódi gasztronómiai élményt nyújtunk, akár a magyar, akár a nemzetközi konyhát kedveli. És akkor is tökéletes megoldást tudunk kínálni, ha speciális diétája vagy szigorú étrendje miatt egyedi tálat kell összeállítanunk.



Ha szállást keres, esetleg üzletemberként rendszeresen jár Budapestre és tervezhető a naptára, kidolgozzuk Önnek egyedi ajánlatunkat. Kétszremélyes és családos ajánlatokat is rendszeresen készítünk, ezért érdemes a weboldalunkat böngésznie vagy hírlevelünkre felirakoznia.

És még valami: ha elfelejtett ajándékot venni, de már minden bezárt és megoldhatatlannak látszik a kérdés, jussunk eszébe! Szállodánk és Éttermünk ajándékutalványaival értékes és szívhez szóló meglepetést vihet magával, alig pár perc ráfordításával.

Szeretettel várja egész évben a Szőnyi Hotel*** Superior  és Étterem cspata!

www.szonyihotel.hu