A sikeres fogyókúra néha egészen egyszerű dolgokon múlik. Talán épp egy pohár vízen. De lássuk csak: egészen hétköznapi vízről vagy valami másról beszélünk?A víz programozása segítségünkre lehet a felesleges kilóinktól való megszabadulásban.
 Programozás alatt azt értjük, hogy egy adogg információt viszünk be azzal a szándékkal, hogy az adott objektumban változás jöjön létre.
Miért a vizet programozd?
Mert a víz az egyik legjobb információ-hordozó! Nem tudsz annyi programot elhelyezni benne, amennyit fel ne tudna venni vagy tárolni, ráadásul a vizet tudod legegyszerűbben bejuttatni a szervezetedbe. Történetesen, csak meg kell innod! Egészségedre!
Hogyan épül fel a víz struktúrája?
Az információ meghatározza, hogy a folyamat miként működjön. Az energia pedig mindezt megvalósítja a fizikai síkon. Összerendezi az atomok működését és mozgását, mégpedig az adott információnak megfelelően. A víz az információt nagyon jól felveszi és megőrzi, és szerkezete is e szerint változik meg. Ez a tapasztalati tudás évezredek óta az emberiség birtokában van, ám tudományos bizonyítékokkal csak napjainkban sikerült alátámasztani. Erről olvashatunk Dr. Masaru Emoto könyveiben. Víz és víz között óriási a különbség! Az egészséges vízkristályok képe hatszögletű, szimmetrikus és lenyűgöző szépségű. Ilyenek a még tisztán maradt vizek, a szent források, folyók vizei, a gleccserek és a sarkok több ezeréves hótakarójából felolvasztott vizek. A csapvizek szerkezete és vízstruktúrája katasztrofális. Tulajdonképp, nem is nagyon tudnak létrehozni szerkezetet.
A hozzáadott klór, szinte lehetetlenné teszi a szabályos vízkristályok kialakulását. Ez számodra, három szempontból is komoly problémát jelenthet. (Ami igazából az elsődleges lenne és mindent überel az a fizikális test egészségi állapotára kifejtett hatás, de ezt egyelőre hagyjuk.)
1. Az élettani folyamatok szervezetedben, kizárólag rendezett szerkezetű vízben tudnak maradéktalanul végbemenni. A sejteken belül is rendezett szerkezetű víz van. Szervezetednek rendkívül sok energiájába kerül, mire a rendezetlen szerkezetű vizet megfelelő struktúrájú vízzé átalakítja.
2. Elsősorban a klór miatt borzasztó rossz hatásfokkal őrződnek meg azok a programjaid, amit a vízhez rögzítesz.
3. A vizekben kimutatható vegyszerek, nehézfémek, mérgek, gyógyszermaradványok a saját rezgésükkel töltik fel a vizet. Ez sem kimondottan előnyös számodra! Ezek a kinézetre is rendkívül ronda kristályképet mutató vezetékes csapvizek, pontosan megmutatják, milyen romboló rezgéseket, energiákat és kóros információkat hordoznak magukban.  
A sejtjeid tudnak beszélgetni egymással?
Amennyiben a sejteken belüli és a sejtek közötti víz nem azonos frekvenciájú, illetve struktúrájú, akkor megszűnik a sejtek közötti kommunikáció. Dr. Masaru Emototól láttam egy remek szemléltető példát: Megrezegtetett (megszólaltatott) egy hangvillát, mely az "A" hangot, 440 herczen rezegtette. Ha ezt a hangvillát odaközelítette egy ugyan ilyen 440 herczre hangolt hangvillához, akkor ez a hangvilla is átvette a rezgést és elkezdett rezegni, tehát hangot adott ki magából.
Forrás: astronet.hu