Egy tavaszi hangulatú vacsorához szinte jár a nárcisz és nyúl, még akkor is, ha nem egy apró szőrpamacsról, hanem egy pirosba öltözött nyuszilányról van szó. Hargitai Bea  ilyen jelmezben szolgálta fel vendégeinek a húsvéti báránysültet és a többi finomságot.

Egy playboy nyuszinak, azaz Hargitai Beának húsvéti vacsorát készíteni nem túl egyszerű, pláne ha fogalma sincsen, hogy merre induljon el beszerezni a hozzávalókat. Bea három éve él Prágában kedvesével, Daviddal, itt fogadta a Hal a tortán vendégeit

"Nem beszélek csehül, tud magyarul?" - próbálkozott a piac megkeresésére indulva információkat szerezni, de reménytelenül. Végül a sarki fűszeresnél sikerült megszereznie azt a pár alapanyagot, ami hiányzott a sterilnek titulált háztartásából. Bea ugyanis tisztaságmániás! A legnagyobb heppje a kézmosás, legalább 100-szor kezet mos főzés közben, sőt minden egyes tojás feltörés után is. Az egy dolog, hogy sterilizált ollóval vágja a rozmaringot, de a gyümölcsök fertőtlenítését is egyénien végzi.

"Van egy speciális gyümölcsmosó spay-m, ami eltüntet minden szennyeződést és permetet" - mutatta az inkább ablakmosóra hasonlító folyadékot, amivel az epreket hozta  szerinte ehető állapotba. A vacsorát végül piros nyúl jelmezben szervírozta, és steril főztje elnyerte a hét legjobb szakácsának járó jutalmat.

Forrás: Life.hu