Hihetetlen mennyiségű pénzt költ el nyári esküvőjére Sean Parker, a Facebook első elnöke. 

A Facebookból milliárdossá lett üzletemberekre eddig nem lehetett azt mondani, hogy ész nélkül szórnák a pénzt, és fényűző életet élnének. Ám Sean Parker most alaposan a zsebébe nyúlt, és egy fillért sem szeretne spórolni közelgő lagziján. A Facebook első igazgatója és a Napster kitalálója június első napján áll oltár elé Alexandra Lenas énekesnővel a kaliforniai Big Sur partvidéken, ám nekik nem felel meg a természet alkotta csodás környezet, ahogy Natalie Portmannek vagy Anne Hathaway-nek igen.

Ezért Sean A Gyűrűk Ura díszleteiért felelős szakemberekkel egy egész középkori falu romjait építtette fel az erdő közepén, korhű házakkal, kapukkal, hidakkal. Illetve egy tavat és több vízesést is létrehoztak, valamint különleges rózsákat telepítettek, amik az egész környéket csodás illattal töltik meg. Mindez több mint kétmilliárd forintjába került Parkernek. Amit nagyon nem érzett meg a pénztárcája, hiszen körülbelül kétmilliárd dollárra becsülik a vagyonát.

Az viszont egy kicsit felháborító, hogy mindent, amit most felépítettek a nagy nap kedvéért, a lagzi után lebontják, és kidobják. Sean ugyanis nem szeretne semmit megtartani a mesterséges romokból.