Idén 13. alkalommal rendezi meg a VIVA zenecsatorna a Comet-díjátadót június 13-án a Papp László Budapest Sportarénában. A jelöltek már megvannak.

A VIVA idén is az ország legtehetségesebb és legnépszerűbb zenészeit díjazza, a csatorna már 13. alkalommal rendezi meg a zenei élet hazai kedvenceit és világsztárokat felvonultató gáláját. A zenecsatorna ismét a Papp László Budapest Sportarénában ünnepli az elmúlt 12 hónap zenei legjeit.

A kategóriák idén is változatlanok: a  VIVA „A legjobb férfi előadó”, „A legjobb női előadó”, „A legjobb együttes”, „A legjobb új előadó" és „A legjobb videoklip” kategóriákban hirdet majd győztest az év egyik legnagyobb zenei eseményén. Ma kiderült, hogy kik kaphatják meg a Comet-díjat, azaz a narancssárga gömböt.


A legjobb férfi előadó díj jelöltjei Düki, Fluor, Funktasztikus, SP és Young G. A legjobb női előadó díját kaphatja Barbee, Hien, Janicsák Veca, Odett és Radics Gigi. A legjobb együttes díjára esélyes az Anti Fitness Club, a Children of distance, a Hősök, a The Carbonfools és a Punnany Massif.


A legjobb új előadó díját viheti el az Eurovíziós Dalfesztiválon is induló ByeAlex, a Bermuda, a Carbovaris, Chris Lawyer, az Ivan&The Parazol, a legjobb videoklipre pedig a Mary Popkids feat. Punnany Massif Mosoly című, a Tej Átlag éjjel című, az Irie Maffia feat. Akkezdet Phiai Livin' it easy című, a The (Hated) Tomorrow Anyáddal és a Majka-Curtis-BLR trió Belehalok című klipje pályázhat.

forrás: hvg.hu