Király Linda a SuperTV2-n futó Hal a tortán szerdai adásában bepillantást engedett az otthonába. A vendégei egy trendi, csajos lakást vártak, de meglepetés érte őket, mert az énekesnő és párja klasszikus stílusban rendezték be otthonukat.
 
Lindát nemrég jegyezte el barátja és nagyon örültek, amikor rátaláltak a hangulatos budai lakásra.
"Ez a lakás az első közös otthonunk a párommal, és bár egyelőre albérlet, örülünk, hogy sikerült rátalálni. A nappalink kicsit szedett-vedett, mivel sok bútor kölcsönben van nálunk" - mesélte Linda, aki azt is elárulta, hogy melyik bútorhoz ragaszkodik leginkább.

"A kedvenc darabom az '50-es években készült bárszekrény, aminek ha felnyitjuk a tetejét, egy bakelit lemezjátszó is található benne. Örülök, hogy sikerült ráakadnom. A párom itthon dolgozik, ezért neki van egy dolgozórésze, ő rajzművész és képregényeket készít. A fürdőszoba retro stílusú, ami nagyon izgalmassá teszi a hangulatát. A lakásba leginkább azért szerettem bele, mert csodálatos kilátás tárul elénk a Parlamentre és a Lánchídra" - tette hozzá Linda, akinek karrierje nemrég A Nagy Duett kapcsán fordulóponthoz ért, mert olyan sok arcát mutathatta meg a közönségnek, amire eddig nem nyílt alkalma.
 
Forrás: