Szén-monoxid-mérgezés következtében elhunyt az MTV újdonsült valóságshow-sztárja, a huszonegy esztendős Shain Gandee - írja a storyonline.hu

Már épp kezdte Amerika megszeretni Shain Gandee-t, de a fiatal tévésztár nem élvezhette sokáig a népszerűséget. A huszonegy éves fiatalember, nagybátyja és egyik barátjuk a vasárnapi kocsmázás közben úgy döntött, hogy a terepjárójukkal rallyznak egy kicsit az erdőben, ám többé senki nem látta őket élve. A járművük kipufogórendszere ugyanis megsérült a kemény terepén, és így szén-monoxid jutott az utastérbe, ami mindhármukkal végzett. A holttestükre hétfőn találtak rá a hatóságok az árokba fordult dzsipben.

Shain az amerikai MTV januárban debütált reality show-jával, a Buckwild-dal vált ismertté. A műsor az elzárt vidéki városok fiataljait kíséri figyelemmel, és űz gúnyt belőlük. A show-t rengeteg támadás érte, amiért erősíti a negatív sztereotípiákat a vidéki emberekkel szemben. Sokan követelték a Music Televisiontől, hogy töröljék a szériát, amit Shain tragikus halála miatt valószínűleg meg is tesznek majd.

Forrás: Story Online