Júliusban lesz tíz éve, hogy Cserháti Zsuzsa tragikus körülmények között elhunyt. Fia, Szirtes Krisztián sosem tudja túltenni magát azon, hogy mindkét szülője halott. Nincs nap, hogy ne gondoljon szeretett édesanyjára. Erről a hot! magazinnak mesélt.

- Ha meghallom valahol az ő dalát, még mindig furcsa érzés önt el, de ma már végig tudom őt hallgatni anélkül, hogy elsírnám magam - mondja Szirtes Krisztián, aki örül annak, hogy gyermekei máris számos komoly jelét adják a muzikalitásuknak.

A most ötéves Luca hetente egyszer zeneóvodás foglalkozásokra jár, a hároméves Dani pedig a kis játék gitárjának húrjait pengeti, ösztönösen vonzódik a hangszerekhez.

- Bár még kicsik, mindketten pontosan tudják, hogy a nagymamájuk híres volt, és szépen énekelt. A kislányomnak ötéves létére szép a hangocskája, kicsit fátyolos. Luca kísértetiesen hasonlít édesanyámra: a homloka, a szeme, a mosolya, a fejformája tiszta Cserháti Zsuzsa. Lehet, hogy ő is énekesnő, Dani pedig zenész lesz. Ki tudja? Még kicsik, bármilyen irányba fordulhat az érdeklődésük, a tehetségük - találgatja Szirtes Krisztián.

Forrás: Stop.hu