Kiszel Tünde visszaidézi csodálatos és felejthetetlen gyermekkorát húsvétkor, és igyekszik átadni imádott kislányának azokat az érzéseket, amiket ő is átélt. A naptárdíva idén is készült, locsolókat fogadott és tojásokat is készített Donatellával.

- Karácsony után ez a legszebb ünnep - kezdte Kiszel Tünde, aki idén is őrizte a hagyományokat húsvétkor: sonkát, tojást ettek tormával, és tojást festettek kislányával.

- Donatella nagyon várta a nyuszit, húsvét hétfőn pedig a locsolókat. Tavaly is meglátogattak minket a rokonok, barátok és a kislányom osztálytársai. Sajnos kezd ez a szokás kimenni a divatból, pedig olyan szép, amikor a fiúk verset mondanak és engem az sem zavar, ha kölni illatú lesz a hajam, hiszen meg lehet mosni - mosolygott a naptárdíva, aki már jó ideje feldíszítette a lakást barkával és hímes tojásokkal, s a kissé hűvös időjárás ellenére is igyekezett tavaszi hangulatot teremteni.

- Sajnos nem lehet átadni ugyanazt az érzést, hiszen rettenetesen hiányoznak drága szeretteink, szüleink, nagymamám, keresztanyám. De azért sokat mesélünk a nővéremmel Donatellámnak arról, milyen volt a mi gyerekkorunk. Emlékszem, volt, hogy a nagyszüleimnél, vidéken töltöttem a húsvétot: annak is megvolt a maga varázsa - magyarázta a STOPnak Tünde.

Forrás: Stop.hu