Május elejétől útnak indul a Pólus Online, a www.teljesfilmek.hu  és a www.nethirdetes.com első nyomtatott formában megjelenő havilapja Pólus Apró címmel, ami az apróhirdetések mellett a bulvár és kulturális híreknek illetve programoknak is helyet ad. A kiadvány 10.000 példányban jelenik meg és ingyenes terjesztésben lesz kapható.

Adja fel most hirdetését Ön is. Küldje el e-mailban az info@polusonline.com e-mail címre majd utalja át az 1000 forint + Áfa megjelenési költséget a 10700141-65990988-51100005 száma CIB-es bankszámla számra.  

Aki a www.nethirdetes.com oldalon is hírdet, és feladja hirdetését Pólus Online nevezetű havilapban is, annak a nyomtatott meg-jelenés mellett, egy egyhetes hirdetés kiemeléssel is kedveskedünk.

Az országos terjesztésre szánt nyomtatott kiadványunkban feladott hirdetések paraméterei a következőek: 1,5-2 X 5 cm. A kiadványainkat olyan vásárlási pontokra szórjuk ki, ahol viszonylag sok ember megfordul, vagy ahol esetenként az emberek sok időt töltenek.

Tisztelt hirdetőnk! 
Hogy miért éri meg nálunk hirdetni?

- Mert , amit Ön már egyszer megfizetett, azt mi ingyen szállítjuk el az olvasóhoz.
- Mert nem hazudunk Önnek a kiadványok megjelenési számát illetően.
- Mert amit Ön meghirdetett, arra sokkal nagyobb valószínűséggel találnak rá a vásárlók, mint mondjuk a konkurens lapoknál.

Tisztelt vállalkozó!
Hogy miért éri meg nálunk hirdetni? 10.000 okot tudunk mondani Önnek. 

- 10.000 országos terjesztésre szánt kiadványban népszerűsítheti szolgáltatásait.
- 10.000 olyan kiadványban, amely nem csupán egy apró újság, hanem bulvár hírek és kulturális események szemléje is.
- nálunk egy megjelent hirdetésért tényleg 10 fillért kell fizetni. Ha kiszámolja ez a szórólapokra szánt összegének töredék része. 
- Merjen lépni, merjen változtatni megszokott életritmusán, mert csupán így tud kilépni ebből gazdasági csapdának nevezett ördögi körből.