Még magasabbra szökött a szombat esti láz, amikor a színpadon száguldozó Tóth Gabi felturbózott keble önálló életet kezdett élni melltartó nélkül viselt lenge pólójában. Az énekesnő állítja, a tánctudását akarta kidomborítani.

Egy pillanatig sem rejtegette az új mellét Tóth Gabi, bár a tánc nem is az a műfaj, ahol a hölgyek garbóban és hosszú nadrágban lépnek fel.

Az énekesnő remekül érezte magát a bőrében, és úgy mozgott, mint egy profi táncos, láthatóan nagyon élvezte, hogy megmutathatja tánctudását, no meg csodás kebleit.

Egy szál lenge pólóban, melltartó nélkül lejtett végig a parketten a közös produkció során, félő volt, hogy újdonsült büszkeségei önálló életre kelnek, és egy óvatlan pillanatban kivillannak. Bár Gabi a reflektorfényben cseppet sem volt szégyellős, arra a kérdésünkre, hogy nem volt-e kényelmetlen melltartó nélkül táncolni, már nem válaszolt olyan bevállalósan.

– Unom, hogy folyton a mellemről faggatnak, és arról kérdezősködnek, hogy van-e rajtam melltartó vagy nincs. Miért nem arról írnak, hogy milyen keményen próbáltam, vagy hogy miként gyakoroltam a nehezebbnél nehezebb tánclépéseket? – fakadt ki, amikor merész ruhájáról kérdeztük.