A csillagok varázslatos útmutatása segít a hétköznapok során. Mit tegyünk, ne tegyünk az adott napon, vagy éppen mire vigyázzunk munkánk, szerelmi életünk, vagy épp egészségünk területén. Napi előrejelzést olvashatnak a 12 jegy számára.

KOS: (március 21 - április 20.)

Kiváló érzésekkel indul munkába és nem is kell csalódnia. A munka ég a keze alatt, gyors eredményeket tud felmutatni, ami nem is marad észrevétlen a környezetében. Ha a feletteseivel tisztázandó kérdései lennének, eljött az Ön ideje, most könnyedén az ujjai köré csavarhatja. Arra ügyeljen, hogy ne legyen követelődző, de reális kérésekkel most bátran előállhat. Eredményes napot zár, pedig máskor nehezen viseli a hétfőket.

BIKA: (április 21 - május 21.)

A mai napon járjon el óvatosan az élet minden területén. Túlságosan jóindulatú és nehezen látja meg a buktatókat. Ahhoz, hogy ne kövessen el végzetes hibákat, halassza el a döntéseket. Ha mégsem teheti, forduljon tanácsért azokhoz az emberekhez, akikről tudja, hogy mindig sokkal sötétebben ítélik meg a helyzeteket, mint Ön. Máskor úgy gondolja, rosszindulatúak, esetleg fásultak, de a most arra van szüksége, hogy felnyissák a szemét.

IKREK: (május 21 - június 21.)

A hét jól kezdődik, hisz minden az Ön kénye-kedve szerint alakul. Szórakoztató napnak néz elébe, számos új, érdekes embert ismerhet meg, illetve mélyítheti el a kapcsolatát a barátaival. Bár a munkahelyén most különösen precíz munkát várnak el Öntől, ami fárasztó, ez nem akadályozza meg abban, hogy frissnek érezze magát még este is és ne mondjon ellent a csábításnak, mikor egy izgalmasnak ígérkező programra hívják meg.

RÁK: (június 22 - július 22.)

Ne legyen túl könnyelmű és főleg meggondolatlan, amikor az új feladatokat osztogatják a hétre. Ami az egyik pillanatban még gyerekjátéknak tűnhet, az megoldhatatlan kihívás lehet, amikor teljesíteni kell. Gondolkodjon, mielőtt bármire is igent mondana. Mérje fel a szakmai tudását, tapasztalatát és az esetre fordítható idejét. Mert bár a munkatársaitól számíthat segítségre, arra nem alapozhatja a munkáját, hogy ők végzik el majd Ön helyett.

OROSZLÁN: (Július 23 - augusztus 23.)

A mai napon könnyen kizökkenthetik a belső egyensúlyából olyan feladatokkal, kérésekkel, kérdésekkel, melyeket máskor észrevétlenül, rutinból old meg, teljesít, válaszol meg. Most sem az a gond, hogy komolyabb kihívást igényelnének, egyszerűen csak úgy érzi, megzavarják a saját gondolataiban. Nem szigetelődhet el a külvilágtól, nézze a dolgok jó oldalát inkább. Különösebb megerőltetés nélkül segíthet másokon, így könnyebb elfogadni a külvilág felől érkező ingereket.

SZŰZ: (augusztus 24 - szeptember 22.)

Mind szakmai, mind pénzügyi kérdésekben kezében van az adu. Játsszon hát bátran nyílt lapokkal, és ne törekedjen minden áron kompromisszumokra, Tudja, hogy igaza van és most képes is ezt véghezvinni. Elszántsága még a feletteseit is meglepi, de Ön mellett állnak. Tudás, hideg fej és diplomáciai képesség, ezek mind a rendelkezésére állnak most ahhoz, hogy nagy sikereket érjen el, közelebb kerüljön céljai megvalósításához.

MÉRLEG: (szeptember 23 - október 23.)

Ha nem szalaszt el egyetlen határidőt sem, akkor karrierjében csúcsponthoz közeledik. Ez meghozza egyúttal a pénzügyi sikereket is. Tárgyalásai során képes az érdekeit érvényre juttatni úgy, hogy a partnerek észre sem veszik, milyen kompromisszumokat kell kötniük. Mi ez, ha nem zseniális tárgyalási technika? Használja ki a csillagok remek állását, bonyolítson le minél több megbeszélést.

SKORPIÓ: (október 24 - november 22.)

Ahelyett, hogy légvárakat épít, melyek aztán szappanbuborék módjára pukkannak szét, legyen szkeptikus, szemlélje a világot még Öntől is meglepően nagy kritikával. Így kerülheti csak el ugyanis a csalódásokat. A körültekintés és az óvatosság most nem lehet túlzott. Mondjon nemet bátran minden olyan ajánlatra, amelynek sikerességét egyetlen porszem is megakadályozhatja. Bár este bánni fogja, hosszabb távon mindenképpen így jár jól.

NYILAS: (november 23 - december 21.)

A mai nap Önnek áll a világ. A szakmájában mindenképpen. Átütő sikereket érhet el, régóta húzódó ügyeket zárhat le eredményesen. Az egyetlen buktató a túlzott önbizalom lehet, ezért arra mindenképpen ügyeljen, hogy a dicsőség ne szálljon a fejébe. Még így is számos új irigye akad, de velük könnyedén elbánik, ha képes a helyzetétt reálisan megítélni és az elért eredményeket a helyükön kezelni.

BAK: (december 22 - január 20.)

Telve energiával és lendülettel ébred, de a türelemnek igencsak híján van. A terveit szeretné azonnal kivitelezni és nem akar a sikerekre sem várni. De a sors közbeszól és behúzza a féket. Bármennyire is bosszantja ez, legyen érte hálás és használja ki az így kapott pár óra nyugalmat arra, hogy átgondolja azon lépéseket, melyeket még meg kell tennie ahhoz, hogy valóban eredményesen zárhassa a napot.

VÍZÖNTŐ: (január 21 - február 18.)

Amíg nem veszíti el a türelmét és képes megállni, hogy túl buzgóvá váljon, ami a munkájában csak akadályozná, képes lehet a mai napon nyertes lenni. Érveljen világosan és tisztán a megbeszélései során, de mindig maradjon meg a szakmaiság talaján. Így könnyedén tudja meggyőzni a tárgyalópartnereit, de a felettesét is a maga igazáról. Ennél több pedig nem is kell ahhoz, hogy eredményes napot zárhasson.

HALAK: (február 19 - március 20.)

Amit ma megehet, ne halasszon holnapra. Már korán reggel tervezze meg a napját, lépésről lépésre nézze át a teendőit ügyelve arra, hogy egyetlen határidős feladat se maradjon el. Tiszta fejre lesz szüksége, hisz komoly döntéseket kell meghoznia, de most képes arra, hogy minden körülményt mérlegelve jó válaszokat adjon. Amennyiben valamelyik munkatársával komolyabb vitába keveredne, igyekezzen megőrizni a nyugalmát, mielőtt komolyabban megsértené.