Infúzióra kötötték, hat orvos vizsgálta, de egyelőre nem tudni, mitől lett rosszul az X-Faktoros énekes, akit kiszáradás miatt kellett bevinni a kórházba.

Az X-Faktorban egy egész ország drukkolt Kováts Verának, s népszerűsége még magasabbra kúszott, amikor kiderült, hogy összemelegedett Baricz Gergővel. Most újra szüksége van a rajongók támogatására, orvosai ugyanis nem tudják, milyen betegség támadta meg.

A tizennyolc éves tehetség vasárnap óta nyomja az ágyat. Az énekeslány, aki egy éve lelkesen készíti gimnáziumi diplomaelőadását, azután lett rosszul, hogy sikeresen leadta az érettségit megelőző vizsgamunkáját.

Szombaton még együtt ünnepelt az osztálytársaival, de másnap már nem maradt meg benne az étel. Szülei orvostól orvosig viszik.

– Egy hete vagyok beteg, és hat orvosból egy sem tudta megmondani, mi bajom van. A hátam fáj, és annyira hánytam, hogy kiszáradtam, így pár órára infúzióra kötöttek a kórházban – mondta erőtlen hangon a napok óta ágyat nyomó Vera. – Fura, de nincs se hőemelkedésem, se lázam.

Bár az orvosok szerint nem vírusfertőzés áll rosszullétének hátterében, az énekespalánta reménykedik abban, hogy tévednek, és mégiscsak egy kósza fertőzéssel kell felvennie a harcot, nem egy titokzatos kórral.

Most nem tehet mást, mint pihen, sok folyadékot, gyümölcsöt fogyaszt, és bízik benne, hogy mielőbb találkozhat a rajongóival, akiket alaposan megijesztett, amikor azt írta közösségi oldalára: baj van. Verát szülei ápolják, de kedvesére, Balázsra is számíthat.