Szertefoszlott egy álom, szó sincs szerelemről. Hiába is akartak a nézők többet látni a rokonszenves pár kapcsolatában, Dénes nem akar több duettet, a saját karrierjére akar koncentrálni, s felszabadultnak érzi magát, hogy véget ért a közös éneklés. Szilviának hiányozni fog a fiú, de elfogadta a döntést.

A Voice-ban mutatott érzelmes duett után a fél ország azt hitte, hogy sokkal több lesz Pál Dénes és Agárdi Szilvi között, mint szakmai barátság.

A nézők gyorsan kikiáltották őket a tehetségkutató szerelmespárjának, amit csak erősítettek az igéző szemű fiú féltően óvó mozdulatai, mint ahogy minden szónál többet mondtak az aliglátó lány arcán tükröződő érzelmek.

A tévénézők rokonszenve kísérte őket akkor is, amikor beneveztek a Szíveddel láss című dallal az Eurovíziós Dalfesztivál válogatójára. Megint izzott a levegő, újra teljes összhangban voltak, amikor színpadra léptek.

Szilvi remegett az izgalomtól, mint a nyárfalevél, de Dénes végig fogta a kezét, simogatta, az érintésével nyugtatta a lámpalázas lányt, aki bevallotta, hogy fiú közelségét akkor érezte először.

Bár nem jutottak tovább, a zsűri azt javasolta, maradjanak együtt, ezért derült égből villámcsapásként hat a hír, hogy szakítanak egymással. Talán a kívülállók többet éreztek a kapcsolatukban, mint ők maguk. A Bors az érintettektől próbálta megtudni, miért külön folytatják a pályafutásukat.

– Nagyon fárasztó volt az elmúlt néhány hét. Nem tudtam magam elengedni, hiszen állandóan figyelnem kellett Szilvire. Félreértés ne essék, nem panaszkodom, de felszabadultam most, hogy véget ért az eurovíziós válogató – mondta lapunknak Dénes, majd hozzátette: – Elképzelhető, hogy fellépünk majd még Szilvivel, de abban korántsem vagyok olyan biztos, hogy belefogunk egy nagy közös projektbe. Minden drámai túlzás nélkül mondom, hogy ennek most itt vége van. Lezártuk a dolgot – jelentette ki a Voice győztese.

– A saját utamat szeretném járni, felépíteni a karrieremet – fűzte tovább a szót Dénes, aki most minden erejével azon igyekszik, hogy bővítse a repertoárját, és idővel rátaláljon a saját zenei stílusára.

Noha a Dal című műsor után úgy tűnt, sőt Szilvi nyilatkozta is, hogy bízik a folytatásban, most meglepetésre már más húrokat penget.

– Hiányozni fog a közös munka, de örülök, hogy most foglalkozhatok végre a saját dalommal. Dénessel persze továbbra is tartjuk majd a kapcsolatot – nyilatkozta szűkszavúan lapunknak Szilvi.