Dundika miután kiesett a Szombat Esti Lázból és ezzel súlyos százezreket húzott ki a családi költségvetésből, újabb problémákba keveredett. Tiszta szerencse, hogy férje nem igazán féltékeny, meg alibije is van neki, így végül is senki sem gondolta komolyan, hogy tényleg ő árulja magát azon a szexoldalon, ahol viszont tényleg az eredeti képeivel próbálja valaki kicsit ellentételezni a gazdasági visszaesésből adódó kuncsafthiányt.

Az oldalon 400 dollárért hirdetik szexuális szolgáltatásait, de ha valaki mélyebben a zsebébe nyúl, akkor 2500 ért egy teljes hétvégét is eltölthet az ígéretek szerint Dundikával. Lesz is ott minden, ami szemnek és másnak ingere: masszázs, csókolózás, és olyan élmények amilyenekkel csak egy volt topmodell szolgálhat.

Az oldal adatai szerint a portfoliót 2012 októberében hozták létre és utoljára 2013 januárjában frissítették. Ha nagyon rosszmájúak lennénk, akkor azért csak felmerülne bennünk a kétely, hogy ha másfél éve fut ez a hirdetés, akkor miért csak most került az érintettek kezébe? Miért pont akkor, amikor a kiesés kapcsán még egy kicsit a címlapon lehet maradni. De nem vagyunk mi rosszmájúak, sőt kötözködők sem. Nem feltételezzük a házaspárról, hogy ilyen alpári eszközökkel élnének.

Nem először történik velem ilyesmi.  Láttam már korábban ezt az oldalt, sőt maga Peti küldte át nekem. A képeket bárhonnan megszerezhette, hiszen az egyik a Playboyban, a másik pedig a CKM-ben jelent meg még évekkel ezelőtt. A harmadik fotó pedig a saját naptáramból van. Az adatok amúgy hibásak, hiszen sem a korom, sem a magasságom, sem a súlyom, de még csak a méreteim sem azok, amik ott olvashatók.


   
   
   
   
   

Dundikát, Angel néven próbálja meg eladni valaki az oldalon. Valóban ott vannak a fent jelzett pucér fotók a kínálati listán. Már csak az a kérdés, hogy mit szólnak majd a reményteljes jelentkezők, amikor a csinos modell helyett egy teljesen más kvalitású örömlány szeretne szolgáltatni nekik.

Pár hete Peti figyelmeztetett erre. Ő is kapta valahonnan, majd átküldte azzal a szöveggel, hogy: Estére akkor az alábbi szolgáltatásokat szeretné. Jót nevettünk az egészen, de azért felháborító, hogy valaki miért vetemedik ilyesmire. Gondolkozom azon, hogy jogi útra tereljem a dolgot, hiszen visszaéltek a képeimmel.



A Blikk riporterei, hogy kiderítsék ki áll az egész ügy mögött rendkívül ravasz módon felhívták a megadott telefonszámot. A telefonvonal másik végén egy férfi jelentkezett, aki persze semmilyen információval nem szolgált elkövetők kilétéről. Valamilyen oknál fogva ez esetben nem jutott eszükbe az újságíróknak az az egyszerű megoldás, amit VV Veronika és VV Annamari esetében könnyedén alkalmaztak. Nevezetesen, hogy személyesen ellátogattak a lányokhoz és filmre vették az aktust megelőző tárgyalásokat. Úgy látszik ez esetben ez nem volt érdeke a feleknek.

Dundikának végül is táncpartnere, Mészáros Máté biztosított „alibit”.

Tanúsíthatom, hogy Hajninak az utóbbi két és fél hónapban ilyesmire biztosan nem volt ideje. Amikor nem a kisfiával volt, akkor együtt készültünk a próbateremben.

Megnyugodtunk. Mégis csak vannak rendes lányok a világon.