Stohl András egy jó időre visszavonul a nyilvánosságtól, csak a családjának és a hivatásának szeretne élni. 

Az utóbbi hetekben ismét a színésszel foglalkozott a magyar sajtó nagy része. A Nemzeti Színház művésze megelégelte, hogy valótlanságokat írnak róla.

"Nem igaz, hogy választanom kell a Nemzeti Színház és a tévézés között. Fogalmam sincs, hogy mennyi igazságtartalmuk van azoknak a cikkeknek, amelyek azt állítják, hogy az X-Faktor műsorvezetője leszek. Ez ugyanis még nem dőlt el" - mondta az Új Ásznak Stohl András, akinek nemrég kiadott börtönkönyve hatalmas botrányt kavart, már a Nemzeti Nyomozó Iroda is vizsgálódik a kötet valóságtartalmáról, és büntetőeljárás is indult ellene, noha a színész állítja, hogy abban minden szó igaz.

"Nem vagyok jól. És ennek sok oka van. Nagyon nehéz most a Nemzeti Színházban, az igazgatóváltás miatti változások és a döntéskényszer miatt. A könyv kapcsán is elkezdődött már a nyomozás. Ebből pedig még lehet probléma, hiszen fel van függesztve öt hónap börtönbüntetésem. Ha - ne adj' Isten - letöltendő börtönbüntetésre ítélnek, akkor hozzáadódna ez az öt hónap is, amit nem tudom, hogy ki lehetne-e bírni. Nemcsak nekem, de az egész családnak" - hangsúlyozza Stohl András, akit az általa okozott baleset áldozata tizenkét millióra, a BV pedig ötmillióra perel.