Mi kell ahhoz, hogy egy férfiból Casanova legyen? Nem sok: pénz és hírnév. Ha ez megvan, már könnyű. Nem csoda, hogy Hollywood termeli ki a legnagyobb nőfalókat is, akik ezrekben mérik hódításaikat. Bemutatjuk a rockzenészek módszerét.

„Alacsony is, csúnya is, sőt már öreg is, de nőzni azt tud!” – szögezte le Bernie Ecclestone-ról, az autóbolond brit rádiós, Chris Evans. Persze a titkot azonnal meg is fejtette: „Akinek annyi pénze van, mint neki, az kérem, törpeként is szégyenkezés nélkül megteheti”.

Bernie azonban meg sem közelíti hódításaival az élvonalat.  A világ öt legnagyobb nőfalója átlagban háromezer kalandot élt át! – olvasható a Holywood Reporter egyik közelmúltban megjelent írásában.

Az elkészült lista ugyan tíz nevet tartalmaz – köztük az álomgyár hat sztárjával, de az összeállítás az első ötre fókuszál, hisz az ő statisztikájuk bámulatra méltó: ezerkétszáz a „leggyengébb” teljesítmény, amihez képest a hatodik helyezett Nicolas Cage kedveseinek hatszázra becsült száma tényleg nem nagy dolog.

A csúcslista szereplői női szemmel nézve jóképűnek mondhatók – kivéve egyet. Ilyen „sértést” senki nem merne Lemmy Kilmisterhez, a Motörhead reszelt hangú és vedelő, bibircsókos arcú frontemberéhez vágni.

Lemmy minden szempontból kihasználta a rocksztárságot: többet ivott, drogozott és nőzött, mint amennyit bárki túlélhetőnek tartana, és ehhez képest még mindig bírja a tempót. A Motörhead fennállásának bő harminc éve alatt mintegy 1300 nő végezte az ágyában – és a zenekar még mindig veszélyesen aktív!

Bár az önmagában nem nagy dolog, hogy a Motörhead-es Lemmynél egy fokkal jóképűbb Gene Simmons, de az igen, hogy nők terén alaposan lekörözte az énekest. A Kiss nyelvöltögető basszusgitárosa a rocksztárok közül több nőt szedett össze, mint bármelyik kollégája.

Igazság szerint általában egy egész együttesnek nem sikerül annyit csajoznia, mint neki egyedül. Bevallása szerint két dolog vonzotta a zenéhez: a pénz és a nők, és mindkettőből rengeteget akart. Célját elérte: a Kiss mintegy kilencvenmillió albumot adott el, és partnerekben sem volt hiány – saját bevallása szerint körülbelül 4600 nőt fektetett le!

- Amióta az eszemet tudom, hímringyó voltam. Napi 24 órában csak a szexre gondoltam. Mindenkit akartam, és mindenkit meg is kaptam. Senki nem volt biztonságban. – mondta az 58 éves sztár, aki hosszabb ideje él boldog párkapcsolatban a playmate Shannon Tweeddel.