Ügyvédje és gyermekének anyja is elképzelhetetlennek tartja, hogy az énekes drogokkal élne. Bár kihallgatták, nem gyanúsított.

Gáspár Laci bevallotta, hogy valóban ismeri a közelmúltban drogterjesztéssel vádolt és letartóztatott személyeket, de csak egyszer, egy szórakozóhelyen találkoztak.

A Blikk tegnap írt róla, hogy egy drogügy miatt hallgatták ki Gáspár Lacit, sőt, vér- és vizeletvizsgálatra is elvitték február elején.

Az egykori megasztáros énekes tegnap a TV2 Aktív című műsorában elmondta: rosszkor volt rossz helyen.

– Most mondhatnám, hogy nem kellett volna eljárni szórakoznom a Hajógyári-szigetre, de igazából bárhol lehetnek ilyen emberek. Sajnos mindenhol vannak is. Valaki emlékezett rám, hogy én ott beszélgettem velük, és bemondta a nevem a rendőröknek. Érthető, hogy meg kellett hallgatniuk – mondta az énekes a TV2 riporterének.

Megkeresésünkre a rendőrség válaszaiból valóban az derül ki: jelenleg Gáspár Laci nincs a gyanúsítottak listáján. Ügyvédje, dr. Gerencsér András szerint attól sem tartanak, hogy Laci drogtesztje pozitív lesz, így szinte kizárt, hogy gyanúsítottá váljon.

Az énekes volt párját, Renátát is sokkolta a hír. Döbbenten állt a történtek előtt.

– Sosem használt drogokat, inni is nagyon ritkán ivott, akkor is csak egy-két pohárral maximum – mondta a Borsnak Reni. – Természetesen tartjuk a kapcsolatot a közös gyermekünk miatt is. Ezt a történetet azonban nehéz elhinni. Lehet, hogy a rosszakarói állnak a háttérben, de én száz százalékig bízom Laciban.