Milliomos kedvese küldi a kimagasló számú SMS-eket Csézyre és párjára, Gesztesi Károlyra, ami kiverte a biztosítékot A Nagy Duett jóval szerényebb anyagi körülmények között élő, ám tehetséges énekeseinél.

Nem titok, sőt a SuperTV2 stúdiójában mindenki arról suttog, hogy Csézy minden alkalommal kedvesének, Szabó Lászlónak köszönheti a sok szavazatot.

 A hatóanyag-kutatóként aposztrofált férfi étrendkiegészítő termékeire egy hatalmas MLM értékesítési rendszert épített fel. Bár adótartozás miatt egymás után szűnnek meg a cégei, a forgalmazás továbbra is szárnyall, a gyártás joga egyik cégből a másikba kerül át.

"A vállalkozás 17 éves múlttal rendelkezik az étrend-kiegészítők és a wellness-piac területén. A fő értékesítési formája MLM (multilevel marketing) rendszerben épül fel" - olvasható a honlapjukon. A multilevel marketing rendszer lényege, hogy az értékesítés az ismerősök felé történő ajánlás által történik, a vállalattal alvállalkozói rendszerben. Így a hálózatnak több ezer tagja is lehet, akik közül sokan rendelkezhetnek céges mobiltelefonnal.

"Személyi kultusz van a cégnél, Szabó úr a cég atyja, csak egy szavába kerül, és mindenki küldene legalább egy SMS-t a kedvesére" - tudtuk meg egy, a cégnek dolgozó alkalmazottól.