Nagy Feró, az elhunyt Cipő jó barátja veheti át az énekesi szerepet a Republic zenekarban – legalábbis ezt rebesgeti néhány gyászoló rajongó. Köztudott, hogy a két énekes bensőséges kapcsolatot ápolt egymással, így a népszerű rocker méltó helyettesítője lehetne Bódi Lászlónak. Feró azonban fiatalabb frontembert javasol a zenekar élére.

Érdekes híreket osztottak meg lapunkkal a rajongók.

– Még fel sem fogtuk, hogy Cipő többé nincs közöttünk. Mégis egyetértünk a zenekarral: folytatódnia kell a Republicnak! Az nem lehet, hogy még a koncertek hangulatát is elvegyék tőlünk, bár ugyanolyan már sosem lesz a légkör, mint Lacival, hiszen ő volt a mozgatórugója, a lelke mindennek. Élettel és reménnyel töltött fel bennünket, miközben énekelt – kezdte egy rajongó, aki azt mondja, ők már azt is hallották, ki veheti át a helyét a zenekarban Cipőnek.

– Úgy hallottuk, bennfentes körökből, hogy Nagy Feró lesz a Republic új énekese. Neki azért is örülnénk, mert tudjuk, nagyon jó, baráti kapcsolatot ápolt Cipővel – tette hozzá.

Feró azt mondja, egyelőre nincs tudomása arról, hogy számolna vele az együttes, ám van olyan énekes, akit alkalmasnak találna Bódi László helyére.

– Engem még nem keresett meg a zenekar. Szerintem ők már pontosan tudják, ki lesz Cipő utódja, csak várnak a név nyilvánosságra hozatalával. Hibás döntés lenne, ha engem választanának, szerintem egy fiatalemberre van szükségük, nem egy vén trógerre. Én Király L. Norbit javasolnám. Ő méltó lenne arra, hogy Cipőt képviselje a színpadon. Energikus, tehetséges, és hasonló stílust képvisel, mint a Republic – mondta a nemzet csótánya az Új Ásznak.

Lapunk megkereste a zenekar menedzserét, aki nem cáfolta értesüléseinket, ám pontos információkkal még nem tudott szolgálni.

– Nagy Ferót és Király L. Norbit is teljesen esélyesnek tartom arra, hogy a jövőben a Republic frontembere legyen. Egyelőre nincs napirenden a téma, ráadásul ez egy igencsak komoly szakmai kérdés, ám mindkét említett énekes szóba jöhet – mondta lapunknak Abella Miklós

Forrás: Új Ász