Nagy Feró és fiai évek óta együtt dolgoznak. Míg Feró énekel, Hunor dobol, Botond pedig a menedzser. Az idősebbik fiú szívesen beszélt az Epizód magazin újságírójának arról, hogy ki tölti be a csapatban a főnök szerepét, édesapjuk mennyire volt szigorú apuka és elcsattant-e otthon egy-egy pofon.

- Mivel mindig a menedzser irányítja a művészeket - és ezt a szerepet én töltöm be -, szóval általában apa fogadja meg a tanácsaimat. Persze, ha mond valamit, azt is meg kell valamilyen szinten gondolni. Sok mindent jól lát, hiszen nagy élettapasztalattal rendelkezik. Közel negyven év van köztünk. Ennek ellenére örülök, és hatalmas eredmény, hogy tőlem is el tud fogadni dolgokat - mondja Nagy Botond, aki arra a kérdésre, hogy gyermekkorában elcsattant-e otthon egy-egy pofon, a következőket válaszolja:

- Nem kaptunk ki soha. Az ő szavának ugyanis hatalmas ereje volt! Nem ütlegelt bennünket, úgy fegyelmezett, hogy felemelte a hangját. Mi pedig rögtön el is sírtuk magunkat. Olyan határozott fellépése, erős orgánuma van, ami egy kisgyerek számára félelmetes lehet. Ez pedig egy sallerral is felért - hangsúlyozza Nagy Feró fia, Botond.

Forrás: Stop.hu