Szenvedélyes szerelem, mesébe illő lánykérés, a menyasszony a világ legszerencsésebb nőjének érezte magát, amikor az álompasi eljegyezte. Két hónappal később jött a keserű ébredés: a jóképű lovagnak csak a pénze kellett.

Nemcsak az összes pénzét verte el, de még az ékszereit is lenyúlta a brit Lacey Mcleannek az a férfi, akit a világon mindennél jobban szeretett, írja a Daily Mail.

Két hónapja a 23 éves lány még így áradozott a Twitteren: „Minden idők legtökéletesebb pillanata… Alig várom, hogy a felesége legyek" - írta, és az üzenethez mellékelte a fotót, amelyen az álompasi térden állva kéri feleségül.

Alig két hónap múlva a világ legboldogabb menyasszonya keserűen nyelte a könnyeit, miután kiderült, hogy jóképű focista vőlegényének, Kris Newbynak csak a pénze kellett.

A nő ismét a Twitteren öntötte ki a szívét, megosztva szörnyű csalódottságát az egész világgal.

„Kris Newby egy hazug tolvaj és szerencsejátékos. A férfi, akihez feleségül akartam menni, kirabolt, lenyúlta az összes pénzemet és az ékszereimet. Az egészet eljátszotta. Kris egy rohadék. Azért írom meg ezt itt, hogy mindenki tudja, milyen ember, vigyázzatok vele.”

A pasi ellopta a menyasszonya összes megtakarítását, több mint négymillió forintot, sőt még az ékszereit is elkótyavetyélte, a pénzt pedig játékgépekbe dobálta.

A focista nyilvánosan kért bocsánatot exétől, azt állítva, hogy már terápiára jár a játékszenvedélye miatt, ami rosszabb, mint a drogfüggőség.