Tegnap este kiderült, hogy a Barátok közt Kingája áldott állapotban van. Azonban az még kérdés, ki segít majd neki felnevelni a gyereket.


A valóságban a karaktert megformáló Som-Balogh Edina is anyai örömök elé néz, így nem kizárt, hogy távozása a szappanoperában is a terhességhez lesz köthető, hiszen március 18-án egy időre elhagyja a sorozatot, hogy csak születendő kisfiára koncentrálhasson. De vajon Kinga miért hagyja el a Mátyás Király teret? A színésznő a történet folytatását illetően szívesen találgatott velünk.

– Aki figyelemmel kísérte Kinga életét, tudja, hogy már volt egy abortusza és egy méhen kívüli terhessége, így lehet, hogy nem kockáztat, elmegy, hogy egyedül nevelje fel a gyermekét. Ádámmal igaz, hogy nagyon szeretik egymást, mégsem biztos benne, hogy a fiatal, bohém szívesen lekötné magát – tanakodott Edina.

– Azt se felejtsük el, hogy a Rózsa pincérnője túl van már két esküvőn és két szakításon is. A boldogságát pedig, Géza mellett képzelte el, de a forgatókönyvírók elsodorták őket egymás mellől. Mostanában mégis ismét megjelentek egymás életében és megeshet, hogy Kinga terhességéhez Gézának is lesz néhány szava – mondta Balogh Edina, aki biztosan állítja, Kinga történetének szép és izgalmas vége lesz.