Aggódnak az ismerősök Matthew McConaughey-ért. A színész ugyanis hiába eszik, nem hízik. A barátok attól tartanak, hogy a tavalyi 16 kilós fogyás tönkretette a szervezetét.

Az elmúlt fél évben orvosok segítségével próbálta felhizlalni magát Matthew McConaughey, aki tavaly nyáron egy szerep kedvéért kezdett drasztikus fogyókúrába.

– A film egy igaz történetet dolgoz fel, amiben AIDS-beteget alakítok, ezért kell megszabadulnom az izmaimtól és még azon felül tizenhat kilótól – mesélte akkor Larry King műsorában. – Nagyon nehezen megy, mert soha életemben nem voltam az a diétázós típus. Alig várom, hogy újra normálisan ehessek – mesélte akkor.

Ám azt nem is álmodta volna, hogy a fogyásnál sokkal nehezebb lesz majd a hízókúra. A színész ugyanis hiába próbálja visszaszedni a leadott kilókat, összesen három kilót sikerült híznia. Állítólag már a családja és a barátai is aggódnak miatta, attól félnek, hogy a kényszerfogyás annyira roncsolta a szervezetét, hogy visszafordíthatatlan állapotot okozott.

Abba pedig bele sem mernek gondolni, hogy mi lesz a karrierjével, ha nem sikerül visszanyernie híresen tökéletes izomzatát.

– Ennyi idő alatt már lassan ugyanúgy kellene kinéznie, mint a fogyókúra előtt – mondta egy szakértő a Daily Mailnek.