A színész nem bírná sokáig a távkapcsolatot, mert mint elmondta, nem viselné el a szex hiányát. Nem, hogy havi kettő, de heti két alkalom is túl kevés lenne neki.

Dukai Reginát kibeszélték a háta mögött.

A Hal a tortán mai adásában Regina látja vendégül a többieket, ám nem a saját otthonában főzött, hanem egy barátja lakáséttermében, és ezzel vált a többiek céltáblájává.
Fotó: Móricz István

Szabó Zsófiék a megérkezést követően azonnal megalapozták a rossz hangulatot: a lakásban körbenézve azt mondták, hogy olyan a hangulata, mintha egy halotti torra jöttek volna.

Nem csoda, hogy Regina, amint tehette, a konyhába menekült a kritikák elől.

Távollétében Hajdúék alaposan kibeszélték a szép modellt, többek között sehogy sem fért a fejükbe, hogyan képes távkapcsolatban élni Olaszországban focizó barátjával. Hajdú szerint ugyanis nincs értelme erőltetni a távkapcsolatot, mivel számára egy párkapcsolat arról szól, hogy szerelme a társa mindenben, otthon várja, főz neki, és a szexre sem kell heteket várnia.

A műsorvezetőt később sem hagyta nyugodni Regina magánélete, és Gesztesi Károly is hozzászólt a témához.

– Nekem ötvenévesen sem elég ennyi a szexből. Nem, hogy havonta, de a heti kétszeri szex is nagyon kevés lenne. Nem irigylem az ingázó szerelmeseket – szögezte le a színész.