Minden nappal jobban forrósodik a hangulat az Éjjel-Nappal Budapestben. Anikó volt párjával, Marcival bújt ágyba, Regina pedig egy csinos pincérnőt csókolt szenvedélyesen. A két pikáns jelenet főszereplői a Borsnak vallottak a kulisszatitkokról.

Egyre több erotikus jelenetet láthatnak a nézők az RTL klub napi sorozatában, az Éjjel Nappal Budapestben.

Nádai Anikó ex-kedvesével melegítette fel kapcsolatát. A fekete szépség a Borsnak bevallotta, hogy nem szégyenlős, de a szexjelenet, amiben volt párjával kellett ágyba bújnia, igazi kihívást jelentett számára.

– Eléggé zavarban voltam, ezt az is mutatja, hogy általában minden jelenetet sikerül elsőre felvenni, de itt meg kellett ismételni a csókot.

Pedig már jó pár éve gyakorlom, életemben először még 14 éves koromban csókolóztam egy nagyon jó fej fiúval, akivel sokat bicikliztünk együtt. Jó sokáig terveztük az első csókot, aztán egy buliban egy játék során az volt a feladatom, hogy megcsókoljam. Furcsa érzés volt… – mesélte huncut mosollyal Anikó, akiről a Való világ óta egy ország tudja, hogy lánnyal is „csőrőzött” már – a valóságshow-ban a szőke Zsófival, most azonban nem rá osztották ezt a szerepet.

Az Éjjel-Nappal Budapestben a biszexuális Regina és a csinos pincérnő, Dorina ajka forr össze a kamerák előtt.

– Amióta az Éjjel-Nappal Budapestben szerepelek sokkal jobban tisztelem azokat, akik nyíltan felvállalják vonzalmaikat. Ezt nem azért mondom, mert jól hangzik, vagy mert illik ezt mondani, hanem mert beleláttam abba, hogy mi mozgatja belül az efféle érzelmeket - árulta el a Reginát alakító Polyák Rita.