Zimány Linda Las Vegasban megnyerte a harmadik legrangosabb amerikai szépségversenyt, a Tropic Beauty-t. Linda száz lány közül lett a legszebb, s győzelmével szép summát, nyolcvanezer dollárt, azaz mintegy tizennyolcmillió forintot nyert.

A modell nemrég utazott az Egyesült Államok talán legszebb partvidékére, elvileg azért, hogy találkozzon barátnőjével, a tengerentúlon színésznőként szárnyait bontogató Labancz Lillával.

Így senki nem sejthette, hogy a szőkeség részt vesz majd a Las Vegas-i Tropic Beauty szépségversenyen.

A végeredményt tekintve már mindegy is, hogy titokban indult, az viszont biztos, hogy a megmérettetésre bárki jelentkezhetett. Tehát Linda mert és nyert, majd a Las Vegas Sun-nak elmondta, szívesen élne Amerikában.

– Csak kapkodok levegő után olyan boldog vagyok! Soha nem gondoltam volna, hogy megnyerem ezt a versenyt, csak reménykedtem benne. Mint ahogy abban is, hogy ez a győzelem lehetőséget ad arra, hogy elinduljon az amerikai modellkarrierem. Legfőképpen Hollywoodban szeretnék dolgozni. Las Vegas  egyébként nagyon mókás hely, el tudnám képzelni, hogy itt éljek – árulta el a lapnak a magyar szépség.

Linda győzelmével nyolc-vanezer dolláros modellszerződést és számos munkalehetőséget is nyert, ami belépő lehet számára a tengerentúli karrierhez.

Zimány egyébként a verseny idejére felfüggesztette jogi tanulmányait, ami nem csoda, hiszen bizonyára a száraz jogszabályok nem tennék olyan boldoggá mint a tudat, hogy ő az első magyar lány, aki ezt Las Vegas-i szépségversenyt megnyerte.

Sütő Enikő fanyalog

Sütő Enikő szerint a Tropic Beauty nem számít nemzetközi versenynek, de attól még gratulál Lindának.

– Linda sokat változott az utóbbi években. Szerintem megállná a helyét a kinti modellvilágban. Reméljük, hogy szerencsével jár majd, de azért azt szögezzük le, hogy a verseny, amit most megnyert, inkább programversenynek nevezhető.

Ez azt jelenti, hogy nem az országok delegálták legszebb lányaikat, hanem bárki benevezhetett rá. Ez persze nem von le Linda győzelmének értékéből, de így nyilván nem azonos szintű, külsejű modellek versengtek egymással.