A magyar vendéglátásban, társasági életben egyre elterjedtebb étkezési forma a svédasztal, melyben vezető helyet foglal el a Visegrádi utcai Trófea Grill Étterem. 

Legfőbb célunk, hogy a legkülönbözőbb fogások bő választékával , sokféle ínyenc falattal kápráztassuk el a hozzánk betérő Vendégeket, melyekből kedvükre válogathatnak, amennyit csak szeretnének.



Éttermünk a ’grill’ jelzőt látványkonyhája után kapta, amelyben minimum 12 féle pácolt hús, sajt, zöldség található. Valamint hétköznap 17.30-20.30-ig és hétvégén 11.30-20.30-ig a bélszín. ,lazac, vörös tonhal, rák, fekete kagyló és a tintahal is a kínálat része.



A magas színvonalhoz illően pazar ételválasztékunkon kívül széles italkínálatunkból is korlátlanul fogyaszthatnak a Vendégek és nálunk a csapolt sörön, borokon, pezsgőn, kávén és a kis üveges Coca-Cola és Cappy termékeken kívül a koktélok is benne vannak a fix árban!



Legyen szó egy kisebb családi összejövetelről, születésnapról vagy akár egy esküvőről, az ajándék torta, a kedves felszolgáló személyzet, kitűnő szakácsaink mind közrejátszanak abban, hogy ezeket a különleges pillanatokat/napokat felejthetetlenné tegyük az Önök számára. A gyermekeket pedig hétvégén és ünnepnapokon játszóházzal, lufival és arcfestéssel várjuk, valamint 12 éves korig ingyen fogyaszthatnak!

Várjuk Önöket sok szeretettel!
www.trofeagrill.net