Mi kell ahhoz, hogy egy férfiból Casanova legyen? Nem sok: pénz és hírnév. Ha ez megvan, már könnyű. Nem csoda, hogy Hollywood termeli ki a legnagyobb nőfalókat is, akik ezrekben mérik hódításaikat. Bemutatjuk Charlie Sheen módszerét.

Charlie Sheen aztán nem válogat, jöhet prostitól pornószínésznőig mindenki.

Próbálkozhat bárhogy is a többi híres nőfaló, a botrányos életű színészt igen nehéz lehet behozni. Sheen karrierje során mind a piát, mind a kokaint, mind a nőket egyforma előszeretettel szippantotta fel, a kilencvenes évek óta például elit hollywoodi bordélyházakból is sorra rendeli a lányokat.

Pedig neki tényleg nem kellene fizetnie a szerelemért – nők ezrei bújtak, bújnának önként és dalolva az ágyába. Ő azonban nem válogatós: többek között a pornósztár Ginger Lynn-nel is viharos kapcsolatot folytatott. A filmcsillag mostanság már bőven ötezer nő fölött jár és legendák terjengnek a hódításairól.

A legismertebb anekdota szerint Sheen egyszer a szex hevében a következőt lihegte oda volt nejének, Denise Richardsnak: - Eszméletlen jó nő vagy, bébi, benne a legjobb ezerben, akit valaha is megkeféltem! – A szépség persze halálosan megsértődött a történet szerint. Pedig Charlie szerint nem kellett volna, hisz benne volt a legjobb húsz százalékban!