A Republic tagjai évek óta tudták, hogy Bódi Lászlónak gondjai vannak a szívével. Most mégis mindenki reménykedett abban a három hétben, amíg az énekes kómában volt, hogy magához tér. Ám Cipő szíve feladta a harcot. Negyvenhét éves volt.

A zenész halála nem érte váratlanul a családtagokat, és a barátokat. Felesége, Zsuzsa, két ikerlányuk, Petra és Réka szinte végig ott voltak Bódi László közelében. Bár reménykedtek, de a lelkük mélyén mindannyian tudták, bármikor bekövetkezhet, amitől tartottak. Pedig Cipő életének utolsó napjaiban egyre több életjelet adott, agya reagált a fájdalomra.

A Kiskegyed értesülése szerint miközben az orvosok órákon keresztül küzdöttek az életéért, sajnos egyértelművé vált az is, amiről egy szívspecialista korábban nyilatkozott, vagyis hogy Cipő már komoly agykárosodást szenvedett. Ha valamilyen csoda folytán sikerült is volna megmenteni, már soha nem lehetett volna a régi. Bódi László úgy döntött, már csak az égiek színpadán szeretne énekelni - a holdról, esőről, napsugárról és az útról, ami egyszer véget ér. Neki ilyen fájdalmasan korán.

Forrás: Stop.hu